בקשר לחטיפי חלבון ותחליפי ארוחה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בקשר לחטיפי חלבון ותחליפי ארוחה
    אור
    27/09/2008

שנה טובה לכול הפורום :]]
    אז וויתרתי בינתיים על אבקות, אני בן 15 אין לי לאן למהר (ענת תודה רבה על העצה).
    ראיתי באתר חטיף חלבונים שמספק 40 גרם חלבון ותוספת קלוריות משמעותית למשך היום.

יש לי אימון 4 פעמים בשבוע , אז כדאי לי לקחת אותו כל פעם אחרי אימון (אני עושה גם הרבה אירובי אז כמות הקלוריות לא ממש משמעותית) כי אני גם רוצה לעלות במסת שריר וזה ניראה לי יעזור
    כדאי ?
    תודה רבה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• אור

ענת פלדמן
    27/09/2008

חמוד שנה טובה גם לך. נכנסתי לקישור אבל נאלצתי למחוק אותו מההודעה שלך כיון שזה אסור במסגרת הפורום. תראה, זה לכאורה נראה בסדר, אבל לדעתי לא צריך להיכנס לכזאת הוצאה כלכלית . זה לא ממש זול... אתה בהחלט יכול לקבל מספיק חלבונים מהתזונה שלך אחרי האימון ולפניו, אבל אני לא אומר לך לא לקנות. יכול להיות שזה אפילו טעים.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מה ההבדל בין החטיף לאבקה?

אריק
    28/09/2008

פרט לזה שהאבקה זולה יותר (בשיקלול הכולל), ונראית כמו אבקה (דבר שגורם לאנשים להבהל).

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כיון

ענת פלדמן
    28/09/2008

שאני לא נוגעת בזה אני לא ממש יודעת אבל לדעתיאתה צודק, אין ממש הבדל. אני לא ממליצה לא על זה ולא על זה אבל קטונתי מלצאת למסע הצלבה של המוכרים ושל הקונים. מי שרוצה, סבבה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו