שלום ...

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שלום ...
    חיים
    29/09/2008

אני רוצה ללקנות כדורים על מנת לשרוף שומן..רציתי לדעת אם את יכולה להמליץ לי על משהו... ורציתי לדעת אם אני עושה כל יום חצי שעה עד שעה עלאליפטקל השורפי שומן ישפיעו...אני צריך להוריד בערך 5 6 אחוזי שומן... חג שמח ושנה טובה :)

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שלום ...

הוספת תגובה

• אני חושב שריצה של שעה ביום תספיק

אריק
    29/09/2008

ריצה של שעה ביום זה המון... זה יספיק לבד... מה אתה צריך לדחוף דברים שאתה לא מכיר לגוף. עם אכילה נכונה וריצה של שעה ביום אתה תירד באחוזי השומן מהר מאוד.. אתה לא יודע כמה מהר

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שנים אני מתאמן אבל נתקעתי

חיים
    29/09/2008

ויש כאלו שזה נמס להם...לי לא רק בהתחלה הלך לי טוב ועכשיו נתקעתי =\

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אתה

ענת פלדמן
    29/09/2008

מתאר מקרה של פלאטו, עצירה בירידה במשקל. המשך כרגיל, עם הרבה סבלנות, ואתה שם. אל תהרוס את הבריאות.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה אריק

ענת פלדמן
    29/09/2008

כדורים? ממש לא, לא איתי בכל אופן.... סבלנות, מתינות, טבעיות, פעילות גופנית ותזונה נכונה. לאן אתה ממהר? ריצה של שעה ביום בשילוב עם אכילה נכונה, אשמח להרחיב אם תפרט את נתוניך האישיים: גובה גיל משקל, וכמובן תרגילי כוח. תסכים בלי כדורים ואני איתך להמשך יעוץ.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו