שאלות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלות
    קרן
    30/09/2008

שלום , אני קרן.. יש לי כמה שאלות: 1.כמה קלוריות אני צריכה לאכול אם משקלי הוא 70 על 1.60 נקבה בת 16? 2.כמה קלוריות בערך נשרפות ב-12 שעות של פיעלות גופנית ברמה בינונית? 3. האם השילוב של 12 שעות של פעילות גופנית בשבוע ושל תפריט מאוזן ובריא ,נכון ובסדר? תודה אשמח לתשובה :)

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלות

הוספת תגובה

• קרן

ענת פלדמן
    30/09/2008

על השאלה הראשונה אענה בשאלה: מה המטרה שלך? לרזות? לשמר את המשקל הנוכחי? אם המטרה שלך היא להוריד במשקל כמות הקלוריות שאת צורכת תהיה פחותה מזו שאת מוציאה מה שמעביר אותנו ישירות לשאלה השניה שלך
    מה זו פעילות גופנית ברמה בינונית? אני מפנה אותך לשני מחשבונים שאני מצרפת: הראשון הוא מחשבון BMR שנותן את ההוצאה הקלורית היומית שלך במנוחה מוחלטת. את התוצאה הכפילי פי 1.2 וזה יתן את ההוצאה הקלורית שלך ביום רגיל, בביצוע פעולות בסיסיות.
    השני זה מחשבון פעילות. את מכניסה את סוג הפעילות ורואה כמה קלוריות את שורפת בה.
    שני המחשבונים כמובן אינם מדוייקים לגמרי אבל בהחלט נותנים אינדיקציה.
    התשובה לשלוש היא וודאי, תלוי מה את עושה ב - 12 שעות שבועיות, אם זה מתאים לך ומה את אוכלת. אשמח להמשיך להרחיב
    http://www.beok.co.il/Calculator_BMR.aspx
    http://www.beok.co.il/Calculator_CaloriesBurn.aspx

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• :)

קרן
    30/09/2008

תודה ענת:) המטרה שלי היא להרזות..אני מדברת על הנוסחא שמחשבים גיל גובה משקל ומין וככה יודעים כמה קלוריות אני צריכה לאכול ביום.. אשמח לתשובה חד משמעית או למחשבון יוכל לעזור לי תודה לך :):):):)

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• יקירתי

ענת פלדמן
    30/09/2008

צירפתי לך את המחשבונים בהודעה הקודמת. אחשב בשבילך ואחזור אליך. שניה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• או קיי

ענת פלדמן
    30/09/2008

ההוצאה הקלורית שלך במנוחה מוחלטת היא 1546. כעת אני מכפילה את זה פי 1.2 כדי לראות פחות או יותר כמה את מוציאה ביום "רגיל", ללא פעילות גופנית מיוחדת : 1855 קלוריות. בשביל לרזות במתינות ובאחריות כדאי לאכול בסביבות 1400 קלוריות ביום שאת עושה בו פעילות גופנית. למשל הליכה בקצב מהיר, שחיה, זה תלוי בך. המחשבון השני שצירפתי ייתן אינדיקציה לגבי כמות הקלוריות שאת שורפת בפעילות ספורט לבחירתך. את זה כדאי שתעשי לבד ותעדכני אותי. ביחד נוכל לחשוב על תפריט שמתאים לך, את מוזמנת להציץ באתר שלי, יש שם כמה הסברים פיזיולוגיים, דוגמאות לתפריטים וסיפורי השראה...
    http://www.beok.co.il/Calculator_CaloriesBurn.aspx

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו