מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שאלותקרן30/09/2008
שלום , אני קרן.. יש לי כמה שאלות: 1.כמה קלוריות אני צריכה לאכול אם משקלי הוא 70 על 1.60 נקבה בת 16? 2.כמה קלוריות בערך נשרפות ב-12 שעות של פיעלות גופנית ברמה בינונית? 3. האם השילוב של 12 שעות של פעילות גופנית בשבוע ושל תפריט מאוזן ובריא ,נכון ובסדר? תודה אשמח לתשובה :)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קרן
ענת פלדמן30/09/2008על השאלה הראשונה אענה בשאלה: מה המטרה שלך? לרזות? לשמר את המשקל הנוכחי? אם המטרה שלך היא להוריד במשקל כמות הקלוריות שאת צורכת תהיה פחותה מזו שאת מוציאה מה שמעביר אותנו ישירות לשאלה השניה שלך
מה זו פעילות גופנית ברמה בינונית? אני מפנה אותך לשני מחשבונים שאני מצרפת: הראשון הוא מחשבון BMR שנותן את ההוצאה הקלורית היומית שלך במנוחה מוחלטת. את התוצאה הכפילי פי 1.2 וזה יתן את ההוצאה הקלורית שלך ביום רגיל, בביצוע פעולות בסיסיות.
השני זה מחשבון פעילות. את מכניסה את סוג הפעילות ורואה כמה קלוריות את שורפת בה.
שני המחשבונים כמובן אינם מדוייקים לגמרי אבל בהחלט נותנים אינדיקציה.
התשובה לשלוש היא וודאי, תלוי מה את עושה ב - 12 שעות שבועיות, אם זה מתאים לך ומה את אוכלת. אשמח להמשיך להרחיב
http://www.beok.co.il/Calculator_BMR.aspx
http://www.beok.co.il/Calculator_CaloriesBurn.aspx* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה:)
קרן30/09/2008תודה ענת:) המטרה שלי היא להרזות..אני מדברת על הנוסחא שמחשבים גיל גובה משקל ומין וככה יודעים כמה קלוריות אני צריכה לאכול ביום.. אשמח לתשובה חד משמעית או למחשבון יוכל לעזור לי תודה לך :):):):)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיקירתי
ענת פלדמן30/09/2008צירפתי לך את המחשבונים בהודעה הקודמת. אחשב בשבילך ואחזור אליך. שניה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאו קיי
ענת פלדמן30/09/2008ההוצאה הקלורית שלך במנוחה מוחלטת היא 1546. כעת אני מכפילה את זה פי 1.2 כדי לראות פחות או יותר כמה את מוציאה ביום "רגיל", ללא פעילות גופנית מיוחדת : 1855 קלוריות. בשביל לרזות במתינות ובאחריות כדאי לאכול בסביבות 1400 קלוריות ביום שאת עושה בו פעילות גופנית. למשל הליכה בקצב מהיר, שחיה, זה תלוי בך. המחשבון השני שצירפתי ייתן אינדיקציה לגבי כמות הקלוריות שאת שורפת בפעילות ספורט לבחירתך. את זה כדאי שתעשי לבד ותעדכני אותי. ביחד נוכל לחשוב על תפריט שמתאים לך, את מוזמנת להציץ באתר שלי, יש שם כמה הסברים פיזיולוגיים, דוגמאות לתפריטים וסיפורי השראה...
http://www.beok.co.il/Calculator_CaloriesBurn.aspx* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
חג הפסח בשישי הקרוב
התזונה שלנו אבות המזון
תוספת פחמימתית(קבוצת הדגנים-פיתה) בארוחה וכללי
ריצת מרתון - תזונה בזמן הריצה?
אגוזים שעתיים אחרי חלבונים
צום יום הכיפורים ואבות המזון שיחול בעוד יומיים
עליית מסת שריר ובמקביל הפחתת אחוזי שומן בגוף
התפריט האישי שמותאם לכל אדם אישית
קלוריות בגינגר מופחת סוכר
ערוץ הבריאות
האם אתם ישרים?