עזרה בבקשה לכבוד גילה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• עזרה בבקשה לכבוד גילה
    בן
    02/10/2008

לגילה שלום קוראים לי בן ואני בקרוב בן 23 אני מתאמן בחדר כושר 7 חודשיים כבר 3 פעמיים בשבוע אימוני כוח וכבר במשך חודש אני משלב פעמיים בשבוע אירובי .!!! אני משתמש באבקת חלבון כבר 4 חודשיים {רק אחריי אימון} ובזמנו הצעת לי לקחת קראטין התחלתי לפני חודש לקחת קראטין כמו שכולם המליצו חצי כפית לפני אימון +אבקת סוכר וחצי ליטר מים , בן 30-50 דקות לפני אימון , ומיד אחריי האימון בנוסף לחלבון .!! הבעיה שאני לא רואה תוצאות כמעט ממש ממש בקטנה עליתי ב- מ18 ל-20 אחוזי שומן מאז שאני מתאמן המשקל שלי מ-81 ל-85,5 המטרה שלי היא אולי עוד טיפה לעלות משקל אבל המטרה העיקרית היא להוריד אחוזי שומן ...ולראות תוצאות חיצוניות אני משתדל לאכול ביום בערך 100-120 גרם חלבון ,!! אם תוכלי לעזור לי ולייעץ לי למה אני לא רואה תוצאות .!! אני ישמח תודה רבה בן !..

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    עזרה בבקשה לכבוד גילה

הוספת תגובה

• בן ידידי,

יוסי
    02/10/2008

את לא תראה שינויים מהירים מדי בגוף שלך אחרי החודשים הראשונים של האימונים ,פיתוח גוף בכל רמה שהיא זה ספורט של זמן והשקעה ,דם יזע ודמעות . שינויים משמעותיים בגוף שלך זה תהליך של חודשים על גבי חודשים ואפילו שנים ,ואני לא אומר את זה בכדי לייאש אותך אלא להפך ,אל תתייאש,תשקיע כי זה שווה את כל ההשקעה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו