מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- איך לאכול נכון בתור ספורטאישי04/10/2008
שלום. אני בן 17.7, ומתאמן רוב השבוע בחדר כושר. רציתי לשאול: מה התפריט הכי טוב בשבילי בתור ספורטאי? וגם: אני צמחוני, כך שאני צריך תפריט מדויק, ללא בשר. עוד שאלה: מה התפריט הכי טוב בשבילי, שישאיר אותי די רזה? מצפה לתשובה בספיד. שי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה בספיד
ענת פלדמן04/10/2008יש, אבל אם אתה רוצה מדויקת אני זקוקה לפרטים נוספים חוץ מהגיל שלך. גובה, משקל, כמה שעות אתה מתאמן ביום, האם האימון הוא בעיקרו אירובי או אנאירובי ומה מטרת האימונים שלך.
אם אתה צמחוני אפשר לאכול : קינואה, דגים, טופו, ביצים, ירקות ירוקים בנוסף לשאר המאכלים שנוסיף לך כשתענה על שאלותי. בספיד.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתזונה
שי08/10/2008שלום. בהמשך לתגובתכם לגבי הודעתי, אני מתאמן 3 פעמים בשבוע באנאירובי, פעם-פעמיים בשבוע אירובי, גובהי 1.77 (פחות או יותר), משקלי בי 70-80 ק"ג, וזהו. אחרי שנתתי את הפרטים, אני מקווה שתוכלו לתת לי את כל התשובות על תזונה נכונה שביקשתי. מצפה לתשובה בספיד. שי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבין 70-80??
ענת פלדמן08/10/2008וואו, אתה לא יכול לדייק ? אני שולחת לך מחשבון BMR על מנת שתחשב את כמות הקלורית היומית שאתה מוציא במנוחה, את התוצאה תכפיל פי 1.3 על מנת שנקבל ערכים של הוצאה קלורית עם פעולות רצוניות. המטרה היא לשמור על מאזן קלורי, כיון שאתה רוצה להישאר רזה, (אני מניחה שאתה שוקל יותר לכוון ה- 70).
http://www.beok.co.il/Calculator_BMR.aspx
אני מזמינה אותך להיכנס לאתר שלי להתרשם מתפריטים, במקום בשר אתה יכול לאכול את מה שרשמתי בהודעה הקודמת. שווה לעבור על הדברים, להתרשם, לראות מה מתאים לך. מה נכון לדבר היום שלך. גם פירוט הכושר שלך מאד מעורפל. כמה זמן אתה מתאמן, האם אתה רוצה להגיע להיפרטרופיה, ואז נקפיד יותר על החלבונים, האם לשמור על כושר גופני כללי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
חג הפסח בשישי הקרוב
התזונה שלנו אבות המזון
תוספת פחמימתית(קבוצת הדגנים-פיתה) בארוחה וכללי
ריצת מרתון - תזונה בזמן הריצה?
אגוזים שעתיים אחרי חלבונים
צום יום הכיפורים ואבות המזון שיחול בעוד יומיים
עליית מסת שריר ובמקביל הפחתת אחוזי שומן בגוף
התפריט האישי שמותאם לכל אדם אישית
קלוריות בגינגר מופחת סוכר
ערוץ הבריאות
האם את נשמרת מפני דלקת נרתיקית?