איך לאכול נכון בתור ספורטאי

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• איך לאכול נכון בתור ספורטאי
    שי
    04/10/2008

שלום. אני בן 17.7, ומתאמן רוב השבוע בחדר כושר. רציתי לשאול: מה התפריט הכי טוב בשבילי בתור ספורטאי? וגם: אני צמחוני, כך שאני צריך תפריט מדויק, ללא בשר. עוד שאלה: מה התפריט הכי טוב בשבילי, שישאיר אותי די רזה? מצפה לתשובה בספיד. שי.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• תשובה בספיד

ענת פלדמן
    04/10/2008

יש, אבל אם אתה רוצה מדויקת אני זקוקה לפרטים נוספים חוץ מהגיל שלך. גובה, משקל, כמה שעות אתה מתאמן ביום, האם האימון הוא בעיקרו אירובי או אנאירובי ומה מטרת האימונים שלך.
    אם אתה צמחוני אפשר לאכול : קינואה, דגים, טופו, ביצים, ירקות ירוקים בנוסף לשאר המאכלים שנוסיף לך כשתענה על שאלותי. בספיד.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תזונה

שי
    08/10/2008

שלום. בהמשך לתגובתכם לגבי הודעתי, אני מתאמן 3 פעמים בשבוע באנאירובי, פעם-פעמיים בשבוע אירובי, גובהי 1.77 (פחות או יותר), משקלי בי 70-80 ק"ג, וזהו. אחרי שנתתי את הפרטים, אני מקווה שתוכלו לתת לי את כל התשובות על תזונה נכונה שביקשתי. מצפה לתשובה בספיד. שי.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בין 70-80??

ענת פלדמן
    08/10/2008

וואו, אתה לא יכול לדייק ? אני שולחת לך מחשבון BMR על מנת שתחשב את כמות הקלורית היומית שאתה מוציא במנוחה, את התוצאה תכפיל פי 1.3 על מנת שנקבל ערכים של הוצאה קלורית עם פעולות רצוניות. המטרה היא לשמור על מאזן קלורי, כיון שאתה רוצה להישאר רזה, (אני מניחה שאתה שוקל יותר לכוון ה- 70).
    http://www.beok.co.il/Calculator_BMR.aspx
    אני מזמינה אותך להיכנס לאתר שלי להתרשם מתפריטים, במקום בשר אתה יכול לאכול את מה שרשמתי בהודעה הקודמת. שווה לעבור על הדברים, להתרשם, לראות מה מתאים לך. מה נכון לדבר היום שלך. גם פירוט הכושר שלך מאד מעורפל. כמה זמן אתה מתאמן, האם אתה רוצה להגיע להיפרטרופיה, ואז נקפיד יותר על החלבונים, האם לשמור על כושר גופני כללי.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו