ענת בקשה עזרה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ענת בקשה עזרה
    בן
    05/10/2008

שלום ענת אני עוד מעט בן 23 אני מתאמן 7 חודשיים בחדר כושר 3 אימונים בשבוע ..!! אני חייב שתעזרי לי עליתי מאז 5 קילו ,והמעצבן שעליתי גם באחוזי שומן אני עומד כרגע על 19 וזה גומר אותי ...כולם אומרים לי שהשמנתי אני רואה שהשמנתי ואני לא מבין איך אני מתאמן אני לוקח תתוספים של לםפני ואחריי אימון מתאמן חזק.. לא אוכל שטיות. והדבר הזה גומר אותי פשוט אני נכנס לדיכאון מעניין ,אני רוצה כרגע ב-4 חודשיים הקרובים להתאמן עוד יותר חזק אני כבר חודש מכניס תאירובי לשבוע לפחות פעמיים אירובי ..!! אני פשוט מבקש ממך עזרה בעניין התזונה איך ?לאכול ומתי? ..ואיזה? סוג אוכל כמה לאכול מה אסור לאכול ..!!?? מה חשוב לאכול לפני האימון ואחריו .!!! אני פשוט ממש ממש רוצה לרדת ל-12 אחוז שומן ואז אני בטוח שיראו תוצאות...!! תודה רבה בן !..

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    ענת בקשה עזרה

הוספת תגובה

• בן בן

ענת פלדמן
    05/10/2008

אתה בן 23, מה הגובה שלך? מה המשקל?
    בהנחה שבריאותית הכל בסדר, וכנראה שכך הדבר, העניין הוא די פשוט. הוצאה מול הכנסה. כשיהיה לי הגובה והמשקל הנוכחי נוכל לדעת פחות או יותר כמה קלוריות אתה אמור לצרוך. בימים של אימון נסדר את זה נכון מבחינת הרכבי המזון אבל בגדול לא נוסיף בקלוריות בימים אילו.
    מה אתה עושה באימוני האירובי? נעלה את זה לשלוש פעמים בשבוע לפחות,
    המשך באימונים האנאירוביים
    בלי לחץ, הכל בסדר. התחלנו. היום יום ראשון, אתה תישקל, ותישקל שוב ביום ראשון הבא.
    מחכה לשמוע

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה המשך

בן
    07/10/2008

נגובה שלי 1.84 משקל 84.5 אני מתאמן יום ראשון משקולות שלישי משקולות שותה חלבון+קראטין ואז נכנס לקיקבוקסינג חמישי משקולות שישי קיקבוקסינג .. זה השאיפה !!..... אני ישמח אם תעזרי בעניין האורח חיים ספורטיביים.מה להכניס מתי וכמה? תודה רבה בן

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• למה

ענת פלדמן
    07/10/2008

אתה שותה חלבון וקריאטין? הייתי ממליצה לך על שני דברים:
    1. תזונה של בערך 1700 קלוריות ליום, גם הימים של אימון וגם בימים של ללא אימון. תוכל להתרשם מתפריטים שכאלה באתר שלי. העקרון הוא פשוט:
    בוקר, עשר, צהרים, ארבע, ערב ואולי לילה. כשבין הבוקר לצהרים ובין הצהרים לערב יש ארוחות ביניים קטנות של תפוח ויוגורט. דוגמאות באתר. לםני האימוןמ- כשעתיים לפני ארוחה עם פחממות, פסטה למשל. פשוט. ואחרי האימון שילוב של חלבונים ופחממות עד שעה אחרי. אם אצה עושה אימון כוח עצים במיוחד אתה יכול גם לאכול קוטג', יוגורט, לשתות כוב חלב כרבע שעה אחרי האימון את שאר החלבונים תשלים בארוחה של עד שעה אחרי האימון. שוב, התרשם באתר שלי זה גם נותן לינקים לדוגמאות של תפריטים. אם אתה לא מסתדר שלח לי מייל ואפנה אותך ישירות.
    2. לגבי הכושר. אתייחס רגע לעניין האירובי, שהוא חשוב לאור המטרה שלך, בשילוב עם האנאירובי כמובן. הקיקבוקסינג מעולה, כמה זמן? האם אתה מזיע כהוגן? האם הפעילות רציפה?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך תודה רבה

בן
    08/10/2008

הקיקבוסינג זה פעילות אירובית הכי טובה אני חושב כרגע היא מתמשכת 50 דקות רצופות ואני מזיע בטירוף...!!וזה המון פעילות עם רגליים בעיקר עם ידיים וכל הגוף זז... בגלל זהאני חושב שזה ממש יעיל ..!!! יש לי בעיה אני בעיקר חי בלילות כי אני עובד לילות לרוב אז היום שלי מתחיל בערך מהשעה 12:00-13:00 וכך הלאה אני משתל לאכול איזה ארוחת בוקר אחריי העבודה כמו קרונפלקס הולך לישון קם שותה משהו חם ואחריי זה שעה שעה וחצי ארוחת צהריים טובה כמו פסטה חזה עוף דגים אורז תפוחי אדמה ...הולך לאימון מיד לאחר מכן חלבון +הקראטין וכמובן לפני גם קראטין .. כעבור שעה קוט'ג .. ואיזה ארוחה בעשה 23:00 23:30 של חלבונים לרוב 2-3 ביצים או סלט טונה ..!! אם זה נכון התפריט הזה ???

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הקיקבוקסינג

ענת פלדמן
    08/10/2008

אכן מעולה, ללא ספק.
    אחרי העבודה: נסה פרוסת לחם עם גבינה וירק. אחרי שאתה קם: שתה משהו חם עם יוגורט למשל. אחרי כשעה וחצי ארוחת הצהרים: לא את הכל ביחד אתה אוכל, אני מקווה. אפשר חזה עוף עם ירקות מבושלים, או פסטה עם ירקות או אורז מלא עם ירקות. גם הכמויות חשובות. נסה למדוד כוס אורז חום מבושל. כוס וחצי פסטה אחרי הבישול. למה קיאטין ולמה חלבון? רבע שעה אחרי האימון כוס חלב ופרי, או יוגורט וגרנולה. וכעבור כשעה וחצי עד שעתיים ארוחת הערב. אם המטרה שלנו היא לרזות הקפד יותר על הכמויות ועל השילובים. האימונים שלך מצוינים, גם שעות הארוחה בסדר. הישקל בעוד שבוע ותראה אם יש שינוי.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה ענת

בן
    08/10/2008

ענת אני ממש מודה לך על כל התייחסות שלך ועל העזרה,אני שמח שענית לי מאוד וזה נותן לי כיוון המטרה העיקרית שלי היא להישאר אותו משקל ולרדת באחוזי שומן {אני מתאמן כבר 7 חודשיים ורואים קצת שגדלתי והתפתחתי אבל ממש קצת בגלל האחוז שומן הגבוה שנמצא בגוף שלי , אני יודע ברגע שאני מ-19 אחוז שומן יוריד ל-11 12 יראו יותר תוצאות ..אני כבר משלב תקיקבוסינג{אירובי} למשקולות כבר שבועיים אני מקווה שתוך 3-4 חודשיים אני יגיע לתוצאות שאני רוצה וחולם.!! ובקשר לקראטין ולחלבון ..את ממליצה על העניין פשוט החלבון הבנתי גורם להתאוששות ובניית השרירי בצורה הכי טובה..!! אז את ממליצה על העניין?.. לא ממליצה .? אני פשוט יסיים את מה שנשאר ואז אני יפסיק לתקופה ארוכה.???

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אני בטוחה

ענת פלדמן
    08/10/2008

שאכן תראה תוצאות יפות עם הקיקבוקסינג, הרבה לפני עוד 4 חודשים. זה ברור. אני מאמינה שאתה יכול לקבל חלבון מהתזונה שלך וקריאטין לא הוכח מדעית ולכן לדעתי אפשר לסיים את הכמות וללכת "על טבעי", או לפחות לנסות כמה שבועות בלי תוספים. את אחוזי השומן מפחיתים על ידי תזונה מאוזנת, לאו דווקא מרובת חלבונים, בשילוב עם פעילות אירובית ואנאירובית, אלא אם כן אתה עובד על היפרטרופיה ואז אתה אמור לצרוך פי 1.5-2 חלבונים ממשקל הגוף. בתוספת כמובן עבודה על השרירים. אני מציעה שתמשיך באימונים הטובים, תקפיד על כמויות האוכל, על מאזן קלורי שלילי (דיברת על להוריד 5 קילו), הישקל פעם בשבוע, וספר לי בעוד מספר שבועות על ההצלחות.
    חתימה טובה ושנה נפלאה ובריאה !

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה

בן
    09/10/2008

תודה רבה ענת שתהיה שנה מתוקה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• :))

ענת פלדמן
    09/10/2008

גמר חתימה טובה ובהצלחה !

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו