ענת?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ענת?
    חני
    08/10/2008

קודם כל שיהיה לך צום קל:) עכשיו יש לי שאלה... אניי בדדיאטה ואנינאוכלת ארוחה ביום שזה בעצם לא נקרא ארוחה חח.. אני אוכלת סלט טונה במיים וביצה.. ועושה כל יום ב7 בערב הליכות כמה אתמ חושבת שאני יוכל להוריד בקצב הזה בחודש? ואיך אני מורידה את הצדדים??

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    ענת?

הוספת תגובה

• זה

ענת פלדמן
    08/10/2008

באמת מה שאת אוכלת כל היום? אני ממליצה בחום לאכול 5-6 ארוחות קטנות, מאוזנות, פרוסות לאורך כל היום. יהיה לך קשה להתמיד במה שאת עושה לאורך זמן שלא לומר שזה לא בריא ולא מאוזן תזונתית. חלוקת הארוחות חשובה מאד למטבוליזם ובאופן פרדוקסלי כביכול דווקא האכילה עוזרת לירידה במשקל כי היא נותנת לגוף אנרגיה זמינה לפעולות הפשוטות ביותר שלנו (נשימה, חשיבה, עיכול...) זה לא ממש משנה כמה תורידי בחודש אם אחרי שתורידי במשקל תעלי את הכל חזרה ויותר. אני באמת הייתי עושה שינוי לכוון נוח ובריא יותר.
    אין ירידת שומנים נקודתית ולכם כשאת מורידה במשקל, במקביל אוכלת נכון ובריא (לא כמו עכשיו...) עוסקת בפעילות אירובית וגם אנאירובית (חיזוק כל השרירים בגוף על מנת שלא לאבד מסת שריר שיורדת עם הירידה במשקל, אבל גם חיזוק למתניים) אז רואים תוצאות.
    אשמח להמשיך את שיחתינו

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו