שלום :)

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שלום :)
    קארין
    14/10/2008

אני בת 15 הגובה שלי הוא 1.62 והמשקל שלי הוא 51.5... אני רזה אבל הבעיה אצלי היא הירכיים אני לא אוהבת אותם. הם שמנות ביחס לגוף ויש להם מבנה עגלגל. הבעיה אצלי זה שבחלק האחורי של הירך ומתחת לישבן השומן מצטבר ואני לא כל כך מצליחה להוריד אותו.. אני עושה כל יום כפיפות בטן 15 דקות וכפיפות ישבן 10 דקות. האם זה יעזור לי? ואם לא אז איך אני יוכל להוריד את השומן משמה? אני רוצה גם לציין שאני אוכלת מאוד מאוזן ואני לא אחת שזוללת וסובבת אחרי אוכל כל היום. תודה, קארין.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שלום :)

הוספת תגובה

• הי קארין

ענת פלדמן
    14/10/2008

אם יש לך הרגלי אכילה טובים אז זה כבר מצוין. זאת כיון שמה שאנחנו אוכלים יש לו קשר אינהרנטי לאחוזי השומן שלנו, ושלך כנראה מצטברים באזור הישבן והירכיים. את רזה, ויש עוד סיכוי שאת בשלבי גדילה, אז אני לא ממליצה על משטר דיאטה קפדני של ירידה במשקל. אז איך בכל זאת להפחית את השומן באזור הבעייתי?
    1. ספרי לי מה את אוכלת ומתי, כדי שאהיה בתמונה. יכול להיות שנשנה, נוריד, נוסיף ונכוון אותך לאכילה נכונה יותר, ו.. כן, אולי גם פחות קלוריות. לשתות רק מים !
    2. התרגילים שאת עושה מצוינים, אבל מה שהם עושים זה לחזק את השרירים ולא להמיס את השומן (שזו רקמה שונה לגמרי) המשיכי, אבל במקביל שלבי גם פעילות אירובית קבועה (ולא מזדמנת של פעם ב ) כלומר: שיעורי אירובי של שלוש פעמים בשבוע למשל, או הליכה מהירה עם חברות, או שחיה. משהו שאת אוהבת לעשות ותוכלי להתמיד.
    מחכה לשמוע

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו