מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- לענתשילי15/10/2008
שלום.אני בת 21, 1.63, משקל: מתנדנד בין 62-63. מאוד מאוד רוצה לרדת במשקל ולא יודעת איך. זה מאוד קשה לי,אני מנסה המון ורעבה כל פעם או שפשוט בא לי אוכל טעים ואני מוותרת על אוכל מזין וזה מכניס אותי לבולמוסים של שוקולדים לרוב. אני עושה הליכות- פעמיים בשבוע, שעה כל פעם ועושה תרגילים של עיצוב,פעמיים-45 דקות כל פעם. מה את ממליצה לי לעשות? מאיפה להתחיל? מה המשקל שכדאי לי לרדת אליו? ממש בא לי להיות רזה ולקנות בגדים יפים וקטנים (במידה 36) ולהרגיש טוב עם עצמי. תודה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ליאור מתוקה
ענת פלדמן15/10/2008את מכירה וודאי את הפתגם הנדוש אך כל כך נכון: אין דבר העומד בפני הרצון. את רוצה את השינוי וזו חצי הדרך לפיתרון. נכניס קצת מודעות, יותר מוטיבציה ואת בדרך.
לפני הכל, את מתחילה עכשיו את התהליך, והוא מתחיל בראש. מעכשיו את רזה. עצמי את העיניים ודמייני את עצמך כמו שאת רוצה להיות אבל את כבר שם בדמיון. את הג'ינס הרופף, גופיית סבא מחמיאה, ידיים מעוצבות, בטן שטוחה. היי ברגע הזה כל כולך, הוא שלך. נראה קצת הזוי, אני יודעת, אבל זה מאד עוזר ל"סוויצ'" הזה בראש. המטרה שלי איתך - ועם רבות כמוך - היא לשנות את איך שאת רואה את עצמך, מבפנים, על מנת לשמר את התוצאות, לחיים, שהשינוי יתחיל "בראש". זה מיני מיני הדמייה, יש תהליכים עמוקים יותר שקצרה יריית הפורום מלהרחיב. אבל זה עוזר.
1. השקלי מחר בבוקר, זה יום השקילה שלך. עשי "הסכם" עם המשקל שבעוד שבוע בדיוק (ורק אז את נשקלת שוב) את רואה ירידה (בשבוע הראשון אני "מרשה" לך ירידה של קילו אבל מהשבוע השני כווני לכחצי קילו, לא יותר מזה).
2. נתחיל מירידה של חמישה קילו. יעד קטן ראשוני. אחכ נראה.
3. ארוחות קטנות, פרוסות לאורך היום, תפריט מאוזן, מגוון ובריא. דווקא בצום את אוגרת שומן, כשאת אוכלת הגוף משתמש באנרגיה. אנא היכנסי לאתר שלי, יש שם גם הסברים פיזיולוגיים פשוטים, גם דוגמאות של תפריטים וקישורים לאתרים. משם נמשיך. אני מכוונת לתפריט של עד 1400 קלוריות ביום של פעילות, מבלי לסטוט מהתפריט, ופעם בשבוע את חייבת (!) לאכול מנת כיף. הכל מוסבר באתר
4. הגבירי את עצימות הספורט שאת עושה. הליכות זה יפה, נסי לגוון. וודאי להוסיף עוד פעם בשבוע. איך מגוונים? הולכים עם בקבוקי מים ועושים תרגילים לזרועות תוך כד. או מוסיפים ריצות קלות של שתי דקו, ניתורים, דהרות, יוצרים שינויי דופק ומוסיפים עוד שרירים לפעולה. תרגילים העיצוב חשובים, המשיכי איתם.
טכניקות עמוקות יותר ב NLP קשה לי לעשות דרך הפורום, אם כי זה קסום ומומלץ בחום
נתחיל?
מחכה לשמוע, בהצלחה !* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלענת המדהימה!!
שילי15/10/2008לא חשבתי שכזאת תגובה חמה ותומכת אקבל, בטח שלא על גבי דפי הפורום. רציתי להגיד לך קודם כל תודה ענקית שענית. רציתי לשאול אותך כמה שאלות: 1)כמה קלוריות עליי לצרוך ביום ללא פעילות? 2) יש לי בעייה שקשה לי מאוד לא לסטוט מתפריט,כי משעמם לי ואני מחפשת גיוון. האם יש לך רעיון מה ניתן לעשות לגבי זה? 3) מה הכוונה במנה ה"מותרת" של פעם בשבוע? ואיזה מתוק אני יכולה לשלב בתפריט היומי? 4)אני אנסה ליישם את מה שייעצת לי לגבי ספורט בהערכה רבה, ליאור
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודות לך
ענת פלדמן15/10/2008יקירתי, אני עושה את המקסימום במסגרת הזו...
1. כמה קלוריות לצרוך ביום ללא פעילות? אני מצרפת לך מחשבון BMR שנותן הערכה טנטטיבית של כמות הקלוריות שאת שורפת במנוחה מוחלטת. אם תכפילי את התוצאה פי 1.2 זה ייתן את השריפה הקלורית של פעולות רצוניות. כיון שהמטרה שלך היא להוריד במשקל הרעיון הוא לאכול פחות ממה שאת שורפת. אם אנחנו יודעים ש 7700 קלוריות הם קילו אחד אז כל יום שאת אוכלת פחות (למשל הוצאת ביום מנוחה 1500 קלוריות ואכלת רק 1300 את ב"רווח" של 200 קלוריות ובדרך הנכונה לירידה במשקל. הכל מוסבר גם באתר...)
http://www.beok.co.il/Calculator_BMR.aspx
2. כן, אפשר בהחלט לגוון, תני לי כמה אופציות (את מתחילה תהליך, לא הכל צריך להחליט עכשיו, את יכולה להמשיך לשאול, את יודעת ... :)) ולכן חשבי על מה את אוהבת, מה בא בחשבון, הציצי בתפריטים לדוגמא ומשם נמשיך
3. מנה מותרת זה מה שאת הכי אוהבת לאכול ולא ממש בא לך לוותר עליו כי את "בדיאטה" (אני קוראת לזה "תכנית" כי המילה דיאטה, בראש ובראשונה היא "אורח חיים" מיוונית, ובנוסף היא מאד מאיימת. אז את בתכנית...) ופעם בשבוע את מרשה לעצמך. היתרון הוא פיזיולוגי ופסיכולוגי. זה יכול להיות חבילת שוקולד פרה, מנת גלידה ענקית, קערת פסטה עם רוטב שמנת, מנה כייפית כזו שאחרי שאת אוכלת אותה את חוזרת לתכנית הרגילה
4. גם בספורט אם יש לך שאלות חזרי אלי
בהצלחה !* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהענתו'ש..
שילי15/10/2008שוב-תודה. הבנתי את העיקרון עם ה-BMR.תודה. לגבי הגיוון: נגיד אני לא כ"כ אוהבת לחם קל...האם ארוחת בוקר במקום יכולה להיות כוס של דגני בוקר כגון ברנפלקס או ביופלקס או פייבר1 עם גביע יוגורט 1.5 או 0%? מה לגבי אגוזים או פירות יבשים? איזה ממתק יומי כדאי לשלב (אני חייבת מתוק) כדי להרגיש פינוק מצד אחד אבל לא עם הרבה קלוריות (ולא פרי)? לגבי הספורט- אני אנסה להוסיף עוד הליכה בשבוע, אולי ריצה, אני מאוד מפחדת מפגיעה בברכיים (יכולתי לנסות גם ספינינג-האם שורף באמת כ"כ הרבה קלוריות?).
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאל תפחדי
ענת פלדמן15/10/2008מפגיעה בברכיים. הפחד הזה לא תורם. מניסיון... אם יצא לנו פעם אספר לך את סיפורי האישי עם ברכיים. אם כואב לך פשוט חזרי להליכה אבל לא לפחד כי הפחד חוסם ובאמת הכל בסדר.
לגבי ארוחת הבוקר, בהחלט כן, יופי של גוון. את לא חייבת 0 אחוז (אם כי גם אני אוהבת..)
אגוזים מאד חשוב, כך גם פירות יבשים (הם לא יכולים להיות "תחליף" למתוק?) אבל כמובן תלו כמה. 10 אגוזי מלך (חצאים, טבעי) ביום זה נפלא, למשל עם הסלט, ושני תמרים בסיום אימון למשל.
ממתק יומי - שוקולד הולך? את יכולה בארוחת ארבע לאכול שוקולד פרה, הם יצאו עכשיו בחבילות מדודות של 92 קלוריות או משהו כזה. כך שאת לא מתפתה לאכול את כל החפיסה. גם את זה את יכולה לגוון. בטוויסט קטן יש 89 קלוריות. בביצת הפתעה יש 135. אפשר, אם את עוצרת אחרי אחד...
כן חשוב לאכול שתי מנות פרי ביום. זה לא יעזור, כנראה תצטרכי בכל זאת להיכנס לאתר שלי.. :))* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלנקודה 3
ענת פלדמן15/10/2008שאלת גם איזה מתוק את יכולה לשלב בתפריט היומי. הייתה לי לקוחה בקליפורניה שלא יכלה לוותר על נוטלה בשום פנים ואופן. כל יום בשעה ארבע היא אכלה שתי פרוסות (לחם קל) עם כף ענקית של נוטלה. כיף, נכון? כל היום כולו היה מאוזן מבחינה תזונתית וקלורית ואת יודעת מה? היא רזתה 30 פאונד בכמה חודשים וקל לה מאד לשמור על המשקל - כל עוד יש לה את הנוטלה. אז בהחלט אפשר לאכול מתוק, פשוט לשמור על הכמות ולאזן את הקלוריות במשך היום. לכן היעוץ מותאם אישית...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמנת מתוק
שילי15/10/2008גם אני מאוד מאוד אוהבת נוטלה ושוקולד למריחה אך מונעת מעצמי (אבל האירוניה היא שאני "מתפרעת" על שוקולדים אחרים...שאולי כבר היה עדיף שהייתי אוכלת 2 פרוסות לחם קל עם נוטלה וזה היה יוצא "נזק" פחות גדול). הבעיה היא שאני לא יכולה לקזז מהקלוריות בשאר היום ולאזן כי אני נשארת רעבה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאפשר
ענת פלדמן15/10/2008בכל זאת לבנות תפריט מאוזן - שימי לב שאנחנו כותבות זו לזו ביחד.... עניתי לך לגבי המתוק בתשובה הקודמת. טכניקה קסומה ב NLP יכולה להפוך את המאכל שאת הכי אוהבת למאכל שאת הכי שונאת. למשל: אני תכנתתי את תת המודע שלי שנוטלה בשבילי זה עמבה (הנוזל הכתום הזה המסריח של הפלאפל. וסליחה למי שכן אוהב את זה!)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהועוד דבר חשוב
ענת פלדמן15/10/2008אין ברירה, בשבוע הראשון את נורא נורא רעבה. מהשבוע השני את מתרגלת. צריך לצלוח את השבוע הראשון ואז זה זורם. כי את אוכלת. זה לא שאת צמה. פשוט אוכלת פחות קלוריות, הקיבה מצטמקת וזה נהיה קל יותר בהמשך. בהבטחה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה
שילי15/10/2008היי:) אני עונה לך על 2 התגובות בהודעה אחודה. לגבי השוקולד של ה-92 קלוריות-אני בהחלט אוהבת וזה בהחלט מספק לי את הצורך למתוק אח"כ.אני אוהבת גם את המריר וגם את החלב. הבעיה בד"כ מתחילה כשאני מורידה אותו מהתפריט ואז מתנפלת על תחליף אחר, בד"כ יותר משמין. לגבי אגוזי מלך- מה נקרא חצי אגוז? פרפר כזה? מנה של אגוזים עם פירות יבשים (אבל לא 2-3, אלא יותר לכיוון 4-5) יכולה בהחלט לענות על הצורך במתוק.השאלה היא אם לא משמין מאוד? אני מרגישה שלא בכל יום אני צריכה מתוק "עשיר"..לפעמים אני מסתפקת בכריך מלחם קל עם חביתה או גבנ"צ 9% ואיזה ירק ליד. דרך אגב נכנסתי לאתר שלך אבל מצאתי רק את ההצעה לתפריט של 1200 קלוריות או את האתר של נטוגרין. מה דעתך על ארוחת ביניים (לפעמים, פעמיים בשבוע נגיד) של ביצה קשה (אני אוהבת מאוד) עם חצי גביע קוטג' 3% וירק?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנדמה
ענת פלדמן15/10/2008לי שיש שם גם קישור לתפריטים של הכללית, מחשבוני תזונה למיניהם שאת יכולה להיות עם יד על הדופק וגם התפריט השבועי לבנים שקל מאד להוריד את כמות הקלוריות ולקבל רעיונות לגוון. .
אז את השוקולד אל תורידי מהתפריט, אם ה 92 קל' מספק אותך זה נפלא.
כן, חצי אגוז זה פרפר, אהבתי את הדימוי ! כן, גם 4-5 זה בסדר, במיוחד ביום עם פעילות. ליאורי, זה מורגש מאד שאת במודעות שיא לגבי מה שאת אוהבת, הגוון שבא בחשבון. אני זורמת איתך, זה נשמע מצוין מה שאת מציעה. ארוחת הביניים גם היא נשמעת מצוינת, הביצה מאד משביעה.
את בדרך הנכונה !* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמון המון תודה:))))
שילי15/10/2008את מעודדת אותי וזה נותן לי הרבה כוחות להתחיל. אולי אין לך מושג אבל המילים שלך (גם אם נקראות ולא נשמעות) נותנות המון המון כוח וחיזוק. אני אנסה ממחר להתחיל יום חדש ולראות איך הולך.בטוח יהיה בעייתי כי יש ארוחה משפחתית בערב. אני אשתדל לאכול יותר פירות וירקות במשך היום ופחות פחמימות ומתוקים כדי לשמור מקום לערב.נקווה שיצליח לי:) אכתוב בהמשך ואעדכן אותך.מבטיחה!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאוי חמודה
ענת פלדמן15/10/2008אין לך מושג כמה יש לי מושג לגבי המילים. למילים יש כוח. הן יכולות להרוס ויכולות לבנות. יש לי תואר שלישי מאונ' ת"א בחקר השיח ונושא הדוקטורט נקשר בכוח של המילים. אני מחזקת אותך בתהליך, זכרי את תרגיל ההדמיה שהתחלתי בו את שיחתנו.
תרגיל למחר: תקומי בתחושה\החלטה שזה היום הראשון לחיים בריאים. תרחפי בדמיון אל אחרי (!!) ארוחת הערב. הסתכלי על הסיטואציה מלמעלה ותראי איך את בטוחה שם, שמחה שאכלת עם מודעות, מאושרת שצלחת את היום.
השקלי מחר בבוקר, זה היום הראשון, ובעוד שבוע דווחי לי על התוצאות. כמובן אם בדרך יש שאלות - אני פה.
:))* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה
שילי15/10/2008אני מבטיחה לנסות:) כל הכבוד על הלימודים.אני בעצמי מתחילה אוטוטו ללמוד.זה יהיה אתגר לא פשוט גם כן. מבטיחה לעדכנך. תודה על זה שאת פה. לילה טוב=)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלילה טוב, מחכה לשמוע. בהצלחה ! :))
ענת פלדמן15/10/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבוקר טוב
שילי17/10/2008נשקלתי הבוקר והמשקל הוא 62.4. מקווה להיות 61.9 ביום שישי הבא. מתכננת ללכת היום לשיעור ספינינג- האם פעילות שטובה כדי להרזות? כמה קלוריות בערך שורפים בשיעור? תודה על הכל:)))) חג שמח! ליאור
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבקר מצוין !
ענת פלדמן17/10/2008תודות על העדכון. ביום שישי הבא את 61.9. ספינינג זה מצוין, אל תדאגי מברכיים, אם זו פעם ראשונה צפי לחוסר נוחות במפשעה. כמות הקלוריות מאד תלויה בעצימות האימון. בין 400 - 600 לאימון של שעה. אכלי נכון לפני, אץ יכולה בננה חצי שעה לפני, או פחממות כשעתיים לפני. לשתות מים ובעיקר להנות. בהצלחה !!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה:)
שילי17/10/2008תודה על התגובה המהירה. אני אשתדל להינות:) האם אני יכולה לאכול ארוחת צהריים של בשר,תוספת ופחמימה שעתיים לפני האימון?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנשמע מעולה
ענת פלדמן17/10/2008הקפידי על הכמויות... בתאבון ויום נפלא !
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמיואשת
ליאור18/10/2008היי ענת...היום אמנם עשיתי ספינינג אך אכלתי היום המון המון המון... בוקר: כוב ברנפלקס עם גביע יוגורט 1.5% נסקפה עם רבע כוס חלב 1% ביניים: אפרסק צהריים:בערך 2 תפו"א מבושלים (אכלתי ישר מהסיר...לא מדדתי בדיוק)+ לחם קל+כף סלט ביצים+עגבניה ומלפפון אחרי הספינינג: 4 קציצות קטנות מעוף לא מטוגן וכמה פרוסות תפו"א בתנור. ביניים: נסקפה כמו בבוקר ואנרג'י שקדים ארוחת ערב משפחתית: חצי צלחת קטנה של מוקפץ עם נודלס, 2 פרוסות קטנות של פשטידה מבצק עלים ובשר טחון, חצי לחמניה, פרוסת עוגה דבש וכדור שוקולד אחד. אני לא יודעת איך לרסן את עצמי....אני קמה בהרגשה שמהיום אני אשנה,היום אני אעשה...והכל נהרס! מיואשת...:( אשמח לקבל את תגובתך ועצותייך לחוסר משמעת שלי. חג שמח ושבת שלום.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההאם כל יום
ענת פלדמן18/10/2008זה כך? רק בסופי שבוע? יש משהו בסופי שבוע שידוע כפריקת עול, קושי מיוחד להיות בשגרה כי זו יציאה מהשגרה.
טכניקות NLP פותרות את העניין, אבל אני צריכה לראות אותך
כל שאר הדברים שאפשר לעשות הן בהחלט החלטות "במודע".
1. שימוש מילולי בזמן הווה: "עכשיו אני משנה", עכשיו אני עושה".
2. לפני שאת מכניסה את האוכל לפה חשבי שוב על המטרה שלך. אפילו שנני לך מנטרה בראש. "ירידה של קילו עוד שבוע, ירידה של קילו עוד שבוע"
3. כשאת מתקרבת לשוקולד למשל - דמייני לעצמך כאילו כבר אכלת את הכמות הזו. היא כבר בבטן. זהו, סיימת.
4. צאי להליכה. השהות בקרבת האוכל בסופי שבוע מאד מאתגרת ולעיתים קרובות האוכל "מנצח".
זהו, זה מה שקשה בלעזור דרך הפורום, זה מאד מוגבל...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבעיקרון
שילי18/10/2008זה ככה כל יום רק שלא כל יום אני אוכלת עוגה וכדור שוקולד, אלא יותר חטיף אנרגיה/חטיף חלבה לייט/שוקולד של 92 קק"ל + 2-3 קוביות שוקולד. אני שמה לב שאני מגזימה קצת עם פחמימות..אני פשוט אוהבת תפו"א על כל צורותיו..אורז... קשה לי להפסיק ב-6 כפות. היום אני אלך שוב לספינינג
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיקירתי
ענת פלדמן18/10/2008אשמח לקחת אותך תחת חסותי באופן אישי, אשמח גם להמשיך להיות אוזן קשבת (ללא יכולת ממשית לעזור, אלא לנסות לחזק מרחוק...)
תהני בספינינג !!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלענתו'ש
שילי18/10/2008תודה על הכל. הלוואי והייתי יכולה להתאמן איתך ולשמוע את החיזוקים שלך. האם את עובדת באיזור צפון ת"א? כמה עולה אימון? בהערכה רבה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההי מותק
ענת פלדמן18/10/2008הכוונה היתה לא בהכרח אימונים פיזיים, אני גם קואטצ'רית ומטפלת NLP ודימיון מודרך. אם את עושה ספורט בכוחות עצמך את לא ממש חייבת אימון כושר אישי, אע"פ שאני מודה שזה פינוק ותמיד אפשר לקבל עוד כלים וללמוד. הסטודיו (שיש בו גם פינת טיפולים) נמצא בתל מונד, אני מאמנת גם בבתים של לקוחות, גם ברמת אביב. טיפולים אני עושה רק בסטודיו אצלי. החוויה שוה את הנסיעה... המחירים כמובן תלוים בסוג המפגש בינינו. בהגדרה המטרה שלי היא לתת כלים לחיים, בעיקר לא לפתח תלות בי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהענתי
שילי20/10/2008היום שוב נשקלתי וראיתי שעוד עליתי! עכשיו אני 62.9...עוד חצי קילו עלה.. אני לא יודעת כבר מה לעשות. נראה לי שהדרך היחידה היא לא לאכול בכלל=\
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאת לא רצינית
ענת פלדמן20/10/2008צום מכניס את הגוף לסטרס ובלונג רן את רק משמינה. וודאי קראת את זה באתר שלי. קחי את תקופת החגים כתקופה של אתנחתא, חיזרי לשגרה בקרוב. ובבקשה בלי "שטויות"...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלענת,
שילי21/10/2008ברור שאני לא אצום...אני לא יכולה..אני כל הזמן רעבה ולא מחזיקה את עצמי. רק ביום כיפור איכשהו אני מצליחה יום שלם בלי לאכול. אבל מה אפשר לעשות? אני לא מצליחה להקפיד על תפריט... כל הזמן בא לי לאכול...ודברים טעימים. אני מרגישה שאני לעולם כבר לא אחזור להיות במשקלי שלפני הצבא (50 ק"ג). אני כבר לא יכולה להסתכל על הבטן שלי...נמאס לי למדוד בגדים ולהתאכזב שזה לא יושב עליי כמו פעם.. נמאס לי "לסבול" בספינינג ובספורט ולא לרדת..כשכולם מסביבי מצליחים לרדת ולשמור מה עושים?=\ אני ממש אבודה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההי חמודה
ענת פלדמן22/10/2008אילו מגבלות הפורום, לצערי. את כל הטיפים את יודעת, (לשתות מים, להתמקד בחיובי, כלומר במה שאת אוכלת ולא במה שאת לא אוכלת... קראי כמה מהתשובות שנתתי ב"כושר גופני" לשל, למיטל. זה יכול לחזק עוד יותר). במסגרת זו נותר לי להיות אוזן קשבת ומבינה. לעזור ממש אני יכולה בפגישה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
חג הפסח בשישי הקרוב
התזונה שלנו אבות המזון
תוספת פחמימתית(קבוצת הדגנים-פיתה) בארוחה וכללי
ריצת מרתון - תזונה בזמן הריצה?
אגוזים שעתיים אחרי חלבונים
צום יום הכיפורים ואבות המזון שיחול בעוד יומיים
עליית מסת שריר ובמקביל הפחתת אחוזי שומן בגוף
התפריט האישי שמותאם לכל אדם אישית
קלוריות בגינגר מופחת סוכר
ערוץ הבריאות
האם את/ה אלכוהוליסט/ית?