עזרה !

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• עזרה !
    קרן
    18/10/2008

היי ענת. מה שלומך? מקווה שהכל טוב אצלך:) אני קצת בבעיה. יש לי קושי גדול בלאכול הרבה כשאני נכנסת לדיאטה , לא משנה כמה אני אנסה למלא את התפריט שלי הוא יהיה מתחת ל1000. כשאני לא בדיאטה אני יכולה לאכול 3000 קלוריות בלי בעיות אפילו. יש לי כניראה בעיה בתפיסה , קבעון שדיאטה זה הרעבה.. למרות שאני לא מנסה להרעיב את עצמי,פשוט קשה לי נורא לאכול הרבה בדיאטה. אוקי אז ככה.. אני לומדת עד 5 ועובדת מ-6 עד 10 וחצי בערך שלושה ימים לשבוע . אני צריכה תפריט שיתאים לי לסדר היום שלי .. גמיש אבל בריא . אני אוהבת דיאטות מאוזנות אבל אני גם מאמינה שצריך להגביר חלבון. נסיתי להביא איתי לבית ספר ארוחת צהריים והכל נשפך לי בקופסאות.. אני חייבת לצרוך חלבון ,חשבתי על אבקת חלבון. בקיצור, שמח לשמוע את דעתך ,טיפים ,עצות.. כל דבר שיכול לעזור לי . ואם אפשר גם תפריט כי נורא קשה לי להרכיב את התפריט לבד. אני שוקלת 70 על 1.60 בת 16. (אני עושה כל בוקר שעה וחצי של ספורט) תודה מראש :)

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    עזרה !

הוספת תגובה

• הי מתוקה

ענת פלדמן
    18/10/2008

אני מאד אוהבת סדר יום קבוע, כמו שלך, כי אז קל באמת להערך בהתאם מבחינת השעות והכמויות. אז התחלת המוצא שלנו טובה. מדוע החלטת שאת צריכה הרבה חלבונים? דווקא תזונה עשירה יותר בפחממות, אלא אם כן את עובדת על השרירים שלך. נדמה לי שמטרתך לרזות. אז ממש אין צורך באבקות חלבון ואפשר לצרוך הכל מהאוכל שלך.
    לתאום ציפיות: ירידה במשקל של עד חצי קילו לשבוע. למה? זה יותר בריא, ובעיקר המטרה שלי היא להביא אותך למצב שזו תהיה התזונה שלך תמיד. שלא תאכלי פעם 3000 קלוריות ופעפ פחות מ1000. שתמצאי את האיזון בתחום התזונה, הספורט, והחשיבה. הייתי מתחילה עם תפריט של 1400 קלוריות, במיוחד אם את עושה ספורט כל בוקר (זה מעולה, המשיכי, אשמח לעזור גם בזה). אני שולחת אותך לאתר שלי כי יש שם תחת Nturition tips גם קישורים לתפריטים, מחשבוני תזונה, ונוכל להרכיב לך משהו אחרי שתעברי על הדברים ותראי מה מתאים לך. בתפריטים הכנסי לזה של 1400 קלוריות, זה נותן כמה אופציות ותוכלי להתחיל מכאן
    מחכה לשמוע

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו