צריכה עזרה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• צריכה עזרה
    לארא
    20/10/2008

שלום .. אז לפני שנה עשיתי דיאטה והצלחתי תוך כמה חודשים להפחית 16 קילו.. הגעתי למשקל של 53.5 (גובה 160).. לאחרונה התחלתי להשמין בחזרה ועכשיו משקלי הוא 57.. העלייה נראית בעיקר באזורי הבטן והידיים (כל הזמן הייתה לי בעיה של חלק גוף עליון שמן) .. אני מעוניינת להוריד 4 קילו אבל חוששת שהירידה תהיה בעיקר בחלק גוף עליון ואז ההבדל בין שני חלקי הגוף תבלוט עוד יותר.. מה עליי לעשות כדי לרכז את הירידה בידיים? תרגילים ? תזונה? (עשיתי תרגילים תוך כדי הדיאטה לידיים ואכן מצבן השתפר אבל אחרי זמן מה הן התחילו סתם להתנפח) מה לעשות?התייאשתי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    צריכה עזרה

הוספת תגובה

• לארא הי

ענת פלדמן
    20/10/2008

אני מחזקת אותך בהחלטה לחזור לתכנית. אנחנו לא יכולים לתכנן או לדעת מראש איפה ירדו השומנים, סביר להניח שמבחינה ויזואלית מה שהיה ב 53 קילו כך יהיה שוב, כלומר שאחוזי השומן ירדו שוב בזרועות ובבטן לאור ניסיון העבר. הרעיון הוא לחזור לתזונה בה ההוצאה הקלורית עולה על ההכנסה, לאכול בריא ומאוזן ומסודר -כך גם היה לך קל להתמיד בתכנית. לעסוק בפעילות גופנית אירובית, וגם תרגילי חיזוק. שיעשו בדיוק את זה. לא"ימיסו" את השומנים אבל יחזקו את השרירים. מה בדיוק עשית שהשרירים התנפחו? נוכל לדבר גם על זה.
    אני ממליצה לך להישקל גם פעם בשבוע, כך תהיי עם יד על הדופק ולא תגיעי למצב של עליה של "פתאום" עוד שלושה קילו. התנודתיות הזו במשקל מאד לא בריאה וכדאי לאמץ אורח חיים מאוזן, תכנית מסודרת ונוחה שמתאימה לך ושתוכלי להתמיד בה כמה שיותר. אני פה לשאלות נוספות.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו