מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- צריכה עזרהלארא20/10/2008
שלום .. אז לפני שנה עשיתי דיאטה והצלחתי תוך כמה חודשים להפחית 16 קילו.. הגעתי למשקל של 53.5 (גובה 160).. לאחרונה התחלתי להשמין בחזרה ועכשיו משקלי הוא 57.. העלייה נראית בעיקר באזורי הבטן והידיים (כל הזמן הייתה לי בעיה של חלק גוף עליון שמן) .. אני מעוניינת להוריד 4 קילו אבל חוששת שהירידה תהיה בעיקר בחלק גוף עליון ואז ההבדל בין שני חלקי הגוף תבלוט עוד יותר.. מה עליי לעשות כדי לרכז את הירידה בידיים? תרגילים ? תזונה? (עשיתי תרגילים תוך כדי הדיאטה לידיים ואכן מצבן השתפר אבל אחרי זמן מה הן התחילו סתם להתנפח) מה לעשות?התייאשתי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לארא הי
ענת פלדמן20/10/2008אני מחזקת אותך בהחלטה לחזור לתכנית. אנחנו לא יכולים לתכנן או לדעת מראש איפה ירדו השומנים, סביר להניח שמבחינה ויזואלית מה שהיה ב 53 קילו כך יהיה שוב, כלומר שאחוזי השומן ירדו שוב בזרועות ובבטן לאור ניסיון העבר. הרעיון הוא לחזור לתזונה בה ההוצאה הקלורית עולה על ההכנסה, לאכול בריא ומאוזן ומסודר -כך גם היה לך קל להתמיד בתכנית. לעסוק בפעילות גופנית אירובית, וגם תרגילי חיזוק. שיעשו בדיוק את זה. לא"ימיסו" את השומנים אבל יחזקו את השרירים. מה בדיוק עשית שהשרירים התנפחו? נוכל לדבר גם על זה.
אני ממליצה לך להישקל גם פעם בשבוע, כך תהיי עם יד על הדופק ולא תגיעי למצב של עליה של "פתאום" עוד שלושה קילו. התנודתיות הזו במשקל מאד לא בריאה וכדאי לאמץ אורח חיים מאוזן, תכנית מסודרת ונוחה שמתאימה לך ושתוכלי להתמיד בה כמה שיותר. אני פה לשאלות נוספות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
חג הפסח בשישי הקרוב
התזונה שלנו אבות המזון
תוספת פחמימתית(קבוצת הדגנים-פיתה) בארוחה וכללי
ריצת מרתון - תזונה בזמן הריצה?
אגוזים שעתיים אחרי חלבונים
צום יום הכיפורים ואבות המזון שיחול בעוד יומיים
עליית מסת שריר ובמקביל הפחתת אחוזי שומן בגוף
התפריט האישי שמותאם לכל אדם אישית
קלוריות בגינגר מופחת סוכר
ערוץ הבריאות
האם אתם טובים במיטה?