מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- זקוק לעזרה-תשישות נוראיתקורן21/10/2008
שלום רב! אני בן 20,מתאמן מספר חודשים - במתכונת הנוכחית אני מבצע כארבעים-חמישים דקות אימון אנאירובי ומיד לאחר מכן אני עובר לריצה של ארבעים דקות על הליכון (11.5 קמ"ש - 20 דקות,12.5 - 10 דקות, ועוד עשר דקות של 13-13.5) . אני לא מרגיש שאני מתיש את עצמי כ"כ (אני לא תשוש באופן מחשיד אחרי האימון). חוץ מזה אני דואג לאכול נכון (פחמימות לפני אימון וחטיף אנרגיה/פרי יבש לפני הריצה) ולשתות הרבה. מה שכן, זמן מסוים אחרי שאני חוזר הביתה אני חש ברע ויש לי ממש חולשה שלא מאפשרת לי להמשיך עם היום ולתפקד. אחרי האימון אני אוכל כ-30 גרם חלבון בשילוב עם פחמימות (לחם/אורז/תפוח אדמה). אני לא חש בתשישות הזאת (שממש לא מאפשרת לי לתפקד) בימים שאני לא מתאמן. מה אני עושה לא נכון ? אולי האימון כן מתיש מדי כי בכל זאת זה יוצא כמעט שעתיים אימון... עשיתי בדיקות דם והכל תקין ד"א ואני מעט חושד שאני מגיב לא טוב לקפה השחור שאני שותה לפני האימון (שעובד נפלא בתחילת האימון!) - אבל אני בכלל לא בטוח... אנא עזרו לי, תודה רבה רבה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הי
ענת פלדמן22/10/2008זה קצת קשה בשלט רחוק. נשמע שאתה אוכל נכון, שים לב אם אתה שותה מספיק מים. אפשר באמת לנסות לשנות בניסוי וטעיה. אם אתה מרגיש שזה הקפה, תוריד אותו. אם אתה חושב שהאימון ארוך מידי - קצר אותו.
מה מטרת האימון שלך?
מדוע אתה מתחיל עם האנאירובי ולא עם האירובי?
נסה להתחיל עם הריצה ואחכ עם הסבב האנאירובי. זה אמנם תלוי מטרה (כלומר את המבקשים לרזות אני מכוונת להתחיל באירובי ויכול להיות שזה לא המקרה אבל אפשר לשנות ולראות אם זה משפיע).
עונה לך מאמנת שהיא גם מטפלת ב NLP ודימיון מודרך, כך שאת שורש הבעיה אפשר לגלות ולטפל בשיטות אילו. התחל בלשנות את הסדר, לשתות מים, להוריד בעצימות האימון (וגם בקצב הריצה) ותרגיש אם יש שינוי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה !
קורן22/10/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה:)
ענת פלדמן22/10/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
חג הפסח בשישי הקרוב
התזונה שלנו אבות המזון
תוספת פחמימתית(קבוצת הדגנים-פיתה) בארוחה וכללי
ריצת מרתון - תזונה בזמן הריצה?
אגוזים שעתיים אחרי חלבונים
צום יום הכיפורים ואבות המזון שיחול בעוד יומיים
עליית מסת שריר ובמקביל הפחתת אחוזי שומן בגוף
התפריט האישי שמותאם לכל אדם אישית
קלוריות בגינגר מופחת סוכר
ערוץ הבריאות
מה הסיכוי שלכם לשמור על המשקל לאורך זמן?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)