שאלה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה
    מרי
    23/10/2008

שמי דני אני בן 14 1.74 ו61 קלו אני בשמירת תזונה אינני אוכל דברים מטוגנים תפוחי אדמה ואוכל מבצק כמו פסטה אני שותה רק מים אחרי 6 אינני אוכל עושה צעדה פלוס ריצה כל ערב לפעמיים בבקרים ארצה לדעת כמה אני צריך לשקול ואם אני צריך מכון כושר אני שונא שוקולד מה עלי לעשות כדי לרזות עוד

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלה

הוספת תגובה

• דני הי

ענת פלדמן
    23/10/2008

ה BMI שלך תקין, 20.1. מה שאומר שאתה בטווח המשקל התקין ויש לבדוק בעצם את אחוזי השומן שלך. זה גם תלוי במבנה הגוף. כלומר לתשובה יותר אחראית אני צריכה יותר פרטים בשביל לתת לך מספר מדויק של המשקל האידיאלי שלך. אל לנו לשכוח שאתה גם בשלבי גדילה, התתפתחות וצמיחה לגובה. לא כל כך הבנתי מה אתה כן אוכל במשך היום ואשמח לפירוט יותר מדויק, כי לא הייתי מונעת ממך פסטה ולחם. ממש לא. הגוף זקוק להם. גם העניין של לא לאכול בערב - אם אתה אוכל מאוזן ונכון במשך היום אתה גם יכול לאכול בערב. השאלה מה ואיך זה פרוס לאורך היום. לכן אשמח לשמוע עוד פרטים. אתה לא צריך מכון כושר, ההליכות והריצות מצוינות, אפשר להוסיף תרגילי כוח בסיסיים עם תרגילים מול התנגדות הגוף. מחכה לשמוע

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הי

מרי
    23/10/2008

אני לא אוכל לחם לבן לא אוכל שום דבר מתוק לא אוכל דיברי מאפה לא שותה משקאות מתוקים . יש לי קצת שומן בירכיים בבטן ובמוטניים . אני רוצה לדעת איזה ובאיזו כמות תרגילי כוח אלי לעשות . אני שונא איך שאני נראה לכן בחרתי להילחם בזה התחלתי לפני כמה שנים להיתאמן הייו לי כמה הפסקות אבל עכשיו אני כל יום מיתאמן

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שים לב

ענת פלדמן
    23/10/2008

שאתה מתמקד במה אתה "לא", ואותי מעניין מה אתה "כן" אוכל. זה משמעותי. השילוב עם הספורט הוא אופטימלי ויש להתייחס לשני הנתונים בנפרד. לשתות רק מים זה תמיד נכון. להפחית מתוקים ובצקים זה טוב. האם אתה אוכל פירות, ירקות, בשר, דגנים, אשמח לשמוע.
    בקשר לאימונים. כדאי למצוא שגרת אימונים מהנה. בחר פעילות אירובית שכיף לך להתמיד בה. ריצות, קיקבוקסינג, שחיה, אמנויות לחימה. כל פעילות שאתה עושה בערך שעה בעצימות בינונית-גבוהה. בשילוב עם תרגילים בסיסיים ונוחים כמו שכיבות סמיכה, כפיפות בטן, סקווטים. מה שחשוב שתוכל לעשות זאת בשגרה נוחה וכייפית ולא מתוך הכרח אחרת קשה להתמיד.
    הרשה לי לשנות את המילים שאתה משתמש בהם: "שונא" היא מילה חזקה. וגם "להילחם". אתה לא מרוצה מאיך שאתה נראה ובוחר לטפל בזה. זה טוב לפתח מודעות, ונפלא בגילך הצעיר.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הי

מרי
    23/10/2008

אז אני אוכל בבוקר דיסה אכר כך שני לחמים עם קוטז נבטים אגבניה צלפפון וחסה ביצה מקושקשת יוגורט ביו . בצהוריים מרק תמיד וכוסמת עם עוף מסיר . בארבע פרות . בערב משהוא דומה לבוקר שעות ארוחה : בוקר 9 צהוריים 12 פרות 2 ערב 5

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• יופי

ענת פלדמן
    23/10/2008

נשמע טעים, מזין ומאוזן. הגבר עצימות האימונים בחלק האירובי, הוסף תרגילי כוח. צור לך שגרה נעימה ונוחה, עדכן אותי בהמשך וכמובן המשך לשאול אם אתה זקוק לעצות גם באימונים.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו