הבלטטת קוביות בבטן

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הבלטטת קוביות בבטן
    אור
    25/10/2008

היי ענת , המון זמן לא כתבתי כאן ואני שמח לחזור :] לפני שלושה וחצי חודשים שקלתי 84 , היום 68 ואני מרגיש מצויין התחטבתי גם בצורה נהדרת אני עובד AB ארבע אימוני כוח בשבוע ומשלב תזונה נתנו לי רק תרגיל 1 לבטן שאותו אני עושה כל ה4 פעם, והוא כמובן - כפיפות בטן :) אני מרגיש ששרירי הבטן שלי כבר אדישים לכפיפות הבטן, ואינם מגיבים לו כמו בעבר. ולכן רציתי לנסות את התרגיל הבא: אני נתלה על המתח, בין רגליי שם מישקולת של 5 קילו ומחזיק אותן על ידי הצלבת הרגליים, ומקפל למעלה את הרגליים עד לחזה. הרגשתי שהתרגיל הזה הרבה יותר משפיעה על הבטן שלי, אבל עדיין אין קוביות !! אני 13 אחוז שומן, האם אני צריך להוריד אחוזי שומן ? או לשנות תרגילים ? להוסיף משקל ? להמשיך באותה תוכנית אימונים ? לשלב בין 2 התרגילים ? תודה רבה על התשובה וסליחה על האורך

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    הבלטטת קוביות בבטן

הוספת תגובה

• שחכתי לציין את הגובה

אור
    25/10/2008

1.73 :)

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הי אור

ענת פלדמן
    25/10/2008

נדמה לי שגם את הגיל שלך לא ציינת... שוב ברכות על הירידה במשקל (אם לא עשיתי זאת בעבר) ובעיקר אני שמחה שאתה מרוצה (כמעט לגמרי) מהתהליך ובעיקר נהנה. לגבי התרגיל של הבטן: בעיקרון הוא מצוין, אכן מפעיל את השרירים התחתונים של הבטן, בעיקר מעלה את העצימות ומגוון. יחד עם זאת תנועת הרגליים (וודאי בשילוב עם המשקלת ) מקצר את השיר המותן-כסל, זה השריר הבטן שמחבר בין הארבע ראשי לאגן, לא מומלץ לעבוד עליו. אם אתה בכל זאת עושה את התרגיל הזה הקפד לעשות מתיחות כמו שצריך לרגליים.
    לגבי הקוביות כמה דברים:
    1. יכול להיות שירידה נוספת באחוזי השומן "תחשוף" את הקוביות שנמצאות שם.
    2. תמיד נכון לאכול נכון, הרכבי המשון משפיעים מאוד על אחוזי השומן, בשילוב עם האירובי והאנאירובי זה יתן תוצאות
    3. וזו הנקודה העגומה, קוביות זו גנטיקה יש כאלו שלא עושים כלום ויש להם, ויש כאלו שיעבדו ולא ממש יראו אותן. זה אמנם לא ממש שכיח אבל כדאי לקחת את זה בחשבון.
    מה עושים? ממשיכים לאכול נכון, כי זה תמיד טוב, לעשות פעילות אירובית ואנאירובית, כי זה תמיד נכון. לשלב תרגילים ולגוון באימון ולהמשיך להנות מהתהליך שבעצם עושים אותו כל החיים.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו