היי ענת, שאלה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• היי ענת, שאלה
    לירון פרידמן
    26/10/2008

אני רצה כל שבוע כאורח חיים באותו הקצב וכשאני משנה משהו, אז זה רק את נפח הריצה. אני מגדילה או מקטינה מרחקים. עד כמה זה חשוב להגביר עצימות מדי פעם, מבחינת מהירות? ואם אפשר קצת הסבר על כך. תודה רבה רבה מראש!.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    היי ענת, שאלה

הוספת תגובה

• הי מותק

ענת פלדמן
    26/10/2008

ברור שאני בעד. גוון כמילת מפתח. גם על מנת ליצור עניין אמיתי באימונים ובעיקר לטובת הכושר. פסיכולוגית זה חשוב לשנות את המרחקים (בימים שלא ממש מתחשק הידיעה שהמרחק בפעם קצת יותר מאד עוזרת להתחיל). מבחינת שינויי מהירות, וגם שינויי תרגילים - דהרות תוך כדי, דילוגים, זה מכניס קבוצות שרירים נוספות לפעילות, יוצר שינויי דופק מה שמגביר את השריפה הקלורית ובעיקר מעלה את ה"סף האנאירובי" כלומר משפר את הכושר. אשמח לשמוע מה מטרות האימון שלך ולהמשיך לענות.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• היי ענת

לירון פרידמן
    02/11/2008

תודה רבה לך על תשובתך את פשוט מקסימה! :) מטרת האימון שלי היא לשמור על כושר באופן כללי כאורח חיים וכמובן לחטב את הגוף. רציתי לשאול גם אם יש לך טיפ לאימוני כוח, לגבי כאב בעורף/ בצוואר. כנראה שמשהו באימוני כוח של הבטן אני לא עושה נכון, כיוון שלאחרונה החל לי מעין לחץ על העורף לאחר אימון. כמו כן רציתי לשאול: אם אני עושה מאוחר בלילה אימוני כוח, עד כמה חשוב לאכול ממש אחרי, או שאפשר להסתפק במשהו קטן? שוב, תודה רבה לך!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה חמודה !

ענת פלדמן
    02/11/2008

כאבים בעורף: למה זה קורה ואיך להימנע?
    1.. לפעמים כשמתחילים להתאמן שרירי הבטן עדיין חלשים ושרירים אחרים "עוזרים" לפעילות. כמו גם שרירי העורף. לא חסרים תרגילים אחרים שלא מצריכים שימוש בעורף, אני מצרפת כתבונת שלי בנושא
    2. כשעובדים על כוח בכלל ועל בטן בפרט כדאי למקד את המחשבה על השרירים הפועלים. לחשוב על מה בדיוק עובד, לשים אפילו את היד מידי פעם. מיקוד המחשבה ממקסם את היעילות וממקד את העבודה על השריר הרלוונטי.
    3. טיפ בדמיון מודרך, לפני כפיפות הבטן לקחת כמה נשימות עמוקות, לדמיין את הראש כמו בלון גדול, לבן או כחול או כל צבע מרגיע וריק ממחשבות. ואז מתחילים בתרגיל.
    http://www.beok.co.il/SelectedArticle.aspx?ArticleID=7317

עשי חיפוש ב BEOK "ענת פלדמן", יש עוד כתבות, בז שעוסקת בשרירי בטן לבנים יש פירוט של הדימיון.
    בערב אחרי האימון לשתות מים, אין שום בעיה לאכול יוגורט ותמר או אפילו רק תפוח (אני לעיתים קרובות גם לא אוכלת כלום) זה בסדר גמור !
    :))

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו