מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שאלה בקשר לתזונת ספורטיעל04/11/2008
אני בת 17 ומתאמנת באופן מקצועי בכל יום 4 שעות, חוץ מיום שבת. אוכלת לפי תפריט מאוזן שמספק לי את כל אבות המזון עם דגש על פחממות. אני נמנעת מאכילת "דברים לא בריאים" כמו עוגות\שוקולד וממתקים למיניהם, ומותר לי רק פעם בשבוע משהו בסיגנון. השאלה שלי היא מה כן מותר לי לאכול פעם ביומיים, שלושה שמצד אחד לא יפגע בביצועים שלי ובאימונים, אבל מצד שני יספק את הצורך למתוק? (חוץ מתמרים ודבש בבקשה!) ממני, הספורטאית שרעבה למתוק.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הי יעל
ענת פלדמן04/11/2008נראה שאת מודעת מאד למצבך, אוכלת מצוין ומנהלת אורח חיים בריא ומאוזן. אני לא רואה מניעה מלאכול כל יום, בנוסף לתפריט המאוזן שלך, גם חטיף מתוק שלא על טהרת הבריאות. פרוסת עוגה פעם ביום, או כמה קוביות שוקולד, אם אינם באים במקום המאכלים הבריאים הרגילים שלך, אין בהם נזק. נהפוך הוא. אם זה גורם לך הנאה, מרגיע, נותן כוח ומרץ להמשך היום אז למה לא בעצם.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהזה לא יפגע בהישגים שלי באימונים?
יעל04/11/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהזה
ענת פלדמן04/11/2008בדיוק מה שרציתי להוסיף כמשפט אחרון בתשובה הקודמת שלי. אשמח לשמוע במה את עוסקת, אבל לעניות דעתי התשובה היא לא.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאתלטיקה קלה
יעל04/11/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמגניב !
ענת פלדמן04/11/2008את מתאמנת בוינגייט? טוב, התשובה שלי לא השתנתה. אם את ממשיכה לאכול מאוזן ובריא עם מודעות וכו' וכ'ו אז פעם ביום משהו כייפי יעשה בדיוק את זה: כייף והנאה,מתוק בחיים, וזה לא פחות חשוב. וזה לא יפגע בתוצאות. נסי לא לאכול מיד לפני אימון. אולי להצמיד את זה לארוחה שאחרי. או בשעות הערב. בגדול - אין בעיה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה :)
יעל04/11/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
חג הפסח בשישי הקרוב
התזונה שלנו אבות המזון
תוספת פחמימתית(קבוצת הדגנים-פיתה) בארוחה וכללי
ריצת מרתון - תזונה בזמן הריצה?
אגוזים שעתיים אחרי חלבונים
צום יום הכיפורים ואבות המזון שיחול בעוד יומיים
עליית מסת שריר ובמקביל הפחתת אחוזי שומן בגוף
התפריט האישי שמותאם לכל אדם אישית
קלוריות בגינגר מופחת סוכר
ערוץ הבריאות
האם אתם חולי ניקיון?