מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שאלהאור16/11/2008
שלום אשמח לדעת אם יש דרך ל"חסוך" את האכילה המרובה בשעות הערב. אני שומר על תזונה מאוזנת כל היום אבל בשעות הערב, במיוחד אחרי ארוחת הערב הרעב אצלי עולה. אני אוכל סלט ומספר פרוסות לחם קל אבל מייד אחרי זה אני מרגיש צורך עז לאכול. אשמח לשמוע דעתכם בנושא.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אור אור אור
ענת פלדמן16/11/2008זו שאלת השאלות, הסיבה כמעט מספר 1 של שוברי הדיאטות למיניהם. יש פיתרון, בהחלט.
1. זה מתחיל בראש. בהחלטה לאכול מעט בערב. להתמקד במה אוכלים ולא במה לא אוכלים. כי תת המודע שלנו לא שומע "לא". כלומר אם אתה אומר לעצמך "הערב אני לא אוכל הרבה" בסוף אתה אוכל הרבה . (אם אומר לך לא לחשוב על עץ כחול - מה התמונה שמצטיירת לך בראש? עץ כחול...) אני מציעה לך לקרוא את השרשור שלי עם של ב"כושר גופני". יש שם המלצות מפורטות לגבי אכילה בסופי שבוע
2. אפשר להחליט שאחרי ארוחה קלה בערב (בהנחה שאכלת נכון בריא ומאוזן כל היום) יוצאים להליכה.
3. לרשום על המקרר :"אני רעב? או שסתם עכשיו אני אוכל הרבה?" .
4. הרעיון הוא לפתח הרגל אחר לשעות הערב. במשך 21 יום להטמיע הרגל חדש. למשל הליכה כמו שרשמתי או לקרוא ספר או להתיישב מול הטלויזיה עם קערת פופ קורן (ללא חמאה)
5. טכניקות NLP ודמיון מודרך מנטרלות את העניין סופי, זה לא עובד בטלפתיה דרך הפורום...
:))* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלאור
רעות גרוס16/11/2008תאכל משהו משביע!! סלט עם כמה פרוסות לחם קל זה לא משביע!. תכין ביצה, תפתח קופסת טונה, תאכל גבינות - חלבון מהחי מתעכל לאט יותר ויש הרגשת שובע ארוכה יותר, כמו כן חשוב שאכלת מספיק הבמהלך היום ולא דילגת על ארוחות.
בברכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
חג הפסח בשישי הקרוב
התזונה שלנו אבות המזון
תוספת פחמימתית(קבוצת הדגנים-פיתה) בארוחה וכללי
ריצת מרתון - תזונה בזמן הריצה?
אגוזים שעתיים אחרי חלבונים
צום יום הכיפורים ואבות המזון שיחול בעוד יומיים
עליית מסת שריר ובמקביל הפחתת אחוזי שומן בגוף
התפריט האישי שמותאם לכל אדם אישית
קלוריות בגינגר מופחת סוכר
ערוץ הבריאות
האם אתם טובים במיטה?