מיואשת

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מיואשת
    ענת
    19/11/2008

שלום לכם.. לפני כשנה התחלתי דיאטה.. רזיתי 12 קילו ואחכ בדיאטות כסאח עוד 4.. סה"כ 16 קילו. אבל יש לי בעיה בשמירת המשקל ..כל תקופה אני עולה 3-4 קילו ומורידה בדיאטות כסאח תוך שבוע שבועיים.. אין צורך לומר שהגוף שלי קצת נפול מכל הדיאטות הלא מאוזנות, עכשיו אני שוקלת 56.5 גובה 160 ומיואשת, לא רוצה לעשות עוד דיאטה שתוריד לי את הקילוגרמים המיותרים שיחזיקו לכמה ימים ואחכ עוד פעם אצטרך לעשות דיאטה. אני רוצה דיאטה מאוזנת כדי לרדת 6 קילו ומאוד מעוניינת לקנות מכשיר ספורט כי בכלללל אין לי אפשרות לחדר כשר או לפעילות מחוץ לבית והמכשיר שחשבתי עליו זה סטרפר . האם אני בכיוון הנכון? אני רוצה גם לרזות וגם לחטב את הגוף מה עליי לעשות? מה התפריט שאתם ממליצים?? אני עובדת כל יום מ 07:00-21:00 .. אנא עזרו לי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מיואשת

הוספת תגובה

• ענתי הי

ענת פלדמן
    19/11/2008

הרעיון הוא למצוא תכנית תזונה שמתאימה לך, לגילך, לסדר היום שלך, לטעמים האישיים שלך. למציאת תפריט שכזה שווה ללכת לתזונאית ולעשות את זה כמו שצריך. דיאטות ה"יו יו" למיניהן מיאשות במקרה הטוב ומזיקות במקרה הרע. המילה עצמה "דיאטה" היא אורח חיים. אבל אצלינו היא כבר נתפסת כמשהו מאיים, וודאי כמעט בלתי אפשרי אחרי עליות וירידות. דיאטה מבחינתי היא אותה תכנית מאוזנת, שכרגע מורידה את המשקל למצב אופטימלי ואחכ משמרת אותו.
    זה נכון שגם הכושר חשוב לבריאות הכללית. סטפר זה כוון חביב, גם הליכון חשמלי, וודאי בשילוב עם תרגילי כוח פשוטים ומתיחות. נסי למצוא לך הרגל של כושר, כזה שתתמידי בו בהנאה, בדיוק כמו הרגל תזונתי, כזה שתתמידי בו משום היותו חלק בלתי נפרד מאורח החיים שחל ולא תחת הכותרת "דיאטה".
    את מתחילה תהליך, איטי, הדרגתי ובריא, לחיים. אוכל לעזור לך במסגרת הפורום לבנות תכנית לפי שעות הפעילות שלך. רשמי לי מה את אוכלת ואיך את מתארגנת ליום עבודה מבחינת האוכל. גם לגבי תרגילי כושר נרחיב בהמשך
    מחכה לשמוע

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו