תודה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תודה
    ענת
    19/11/2008

קודם כל תודה על התשובה המהירה.. בקשר לתפריט היומי שלי , בהתחלה כמעט ולא אכלתי ארוחת בוקר אבל עכשיו מקפידה על זה. בבוקר בסביבות 08:00 אני שותה כוס חלב או תה עם ביסקוויטים ולפעמים עם פיתה עם גבינה. בצהריים בסביבות 11-12 אני מנשנשת חטיף ופירות.. בשעה 15-17 אוכלת ארוחת צהריים שזה בדרך כלל ג'אנק פוד מאחר ואני לא יכולה להכין ארוחה בריאה .. בסביבות שמונה עוד חטיף עם כוס נסקפה. אני יודעת שהתפריט נראה נורא משמין ומלא קלוריות אך אורח החיים לא מאפשר לי להכין ארוחות בריאותיות ולאכול בזמנים קבועים. בקשר לתוכנית כושר אני רוצה לדעת כמה זמן אני צריכה להתאמן ביום על מנת לרזות אך גם לחטב את הגוף במקביל

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    תודה

הוספת תגובה

• הי

ענת פלדמן
    19/11/2008

ענתי, המשקל לא ממש יזוז, ההיקפים לא ממש יוצרו אם לא תעשי שינוי בתזונה שלך. זה לא חייב להיות משוה ראדיקלי, שעות האכילה שלך הן טובות למשל, אבל זה כן מצריך שינוי תפיסתי ולוגיסטי. להכין כריכים למשל, להביא פירות, יוגורטים, חטיפי אנרגיה שיהיו בתיק. את הפיתה להחליף בפיתה מקמח מלא, או פיתה קלה, לשלב ירקות, לשנות את התפיסה לכזו של "בריאות" על חשבון ה"ג'אנק". המטרה היא בריאות ואיזון בכל תחומי החיים, לא רק בספורט, וודאי אם את מבקשת לרזות ולהתחטב. נוכל לדסקס עוד על האוכל ואיך את מתארגנת אחרת. מתאים?
    אז כושר לחוד ותזונה לחוד. הביני שבשביל לרזות את צריכה לאכול פחות קלוריות ממה שאת מוציאה. זה נכון שפעילות גופנית מגדילה את הכמות הקלורית ביום שאת מוציאה, זה חייב לבוא במקביל עם שינוי באוכל.
    אני מצרפת מחשבון שייתן לנו את ההוצאה הקלורית היומית שלך, הכפילי את התוצאה פי 1.2. זה ייתן הוצאה קלורית יומית עם פעולות רצוניות.
    באופן כללי אימון אירובי של עד שעה ביום, בעצימות בינונית -גבוהה, בשילוב עם תרגילי כוח (וכמובן מתיחות ) זה בסיס טוב. אבל שוב - תזונה...
    אני פה
    http://www.beok.co.il/Calculator_BMR.aspx

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לענת

רעות גרוס
    19/11/2008

כל מה שענת פלדמן כתבה לך הוא נכון!!! אני רק חוזרת ומחדדת. יש תמיד תירוצים למה לאכול ג'אנק (את כן יכולה להכין ארוחה בריאה) ווכו' אבל רצוי מאוד שתפני לדיאטנית קלינית (לא ציינת את גילך) היא תתאים לך תזונה המתאימה לאורך החיים שלך. אם את רוצה להרזות את חייבת לעשות מאמץ כמו לבשל בערב אוכל (לדוג':עוף עם אורז מלא/קינואה וכו') ולקחת בקופסאות לעבודה, להכין סנדוויצ'ים ועוד יש המון דרכים לאכול בריא - זה פשוט וקל, כמו כן, חילוף החומרים שלך נמוך (1360 קק"ל) ולכן את חייבת למצוא לך זמן לעשות פעילות גופנית לפחות 5 פעמים בשבוע, תשתדלי לעלות במדרגות ולא במעלית!! רק כך באורח חיים בריא לא תצטרכי לעשות דיאטות כסאח ותשמרי על משקל תקין וגוף מעוצב.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו