הייה ענת :)

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הייה ענת :)
    לירון פרידמן
    20/11/2008

יש לי שאלה.. קורה לי הרבה שאני עושה פעילות אירובית- לדוגמ"א ריצה של 20 דקות, מתיחות ואז מיד מתחילה אימון כוח של 50 דקות. האם זה יעיל באותה מידה כמו שזה יעיל אם הייתי עושה הפסקה של שעות בין שני האימונים האלה?או שנכונה השמועה שכיוון שבמצטבר זו פעילות של מעבר לשעה, היא מפרקת שריר?! תודה רבה לך מראש!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    הייה ענת :)

הוספת תגובה

• הי

ענת פלדמן
    20/11/2008

את וודאי מתכוונת למצב של תשישות באימון, כשהגוף מתחיל להשתמש בחלבון בשביל לצרוך אנרגיה. את רחוקה מהמקרה הזה, מאד. תארי לך רץ מרתון עם 3 אחוזי שומן בגוף שלקראת סיום הריצה סובל ממה שאת מתארת. בהנחה שאת אוכלת נכון לפני האימון ולאורך היום, קשובה לגוף (כלומר - אם את מרגישה חולשה או תשישות במהלך האימןו שתי, אכלי משהו קטן והמשיכי) אז זה בסדר גמור. מה מטרת האימון שלך? אם זה להוריד במשקל ואכלת מאוזן ונכון לאורך היום, חלבונים ופחממות, שומנים בריאים וכו', בתום האימון את יכולה לאכול יוגורט עם גרנולה או כריך עם גבינה או כוס חלב עם פרי.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו