מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- צריך עזרהאלון26/11/2008
שלום אני מתאמן בקבוצה של כושר קרבי מספר שבועות ואני לא יודע כל כך איך לגוון את התפריט ואיך כדאי לי לאכול, אני ישמח אם תעזרו לי גם בקשר לכמה ארוחות ביום צריך ועוד... תודה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הי אלון
ענת פלדמן26/11/2008עניתי לך גם בפורום השכן. מומלץ לאכול 5-6 ארוחות ביום, רשום לי מה אתה אוכל ונוכל לבדוק את זה מספיק בשבילך. גם נתונים אישיים יעזור כמו גובה משקל וגיל.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה...
אלון26/11/2008אני בן 16.5 הגובה שלי בערך 167 ס"מ, ואני שוקל 57 ק"ג. לא כל כך הבנתי מה זאת אומרת מה אני אוכל אבל אני ינסה לכתוב משהו ענייני. אני לא אוכל אורז, זה קודם כל. חוץ מזה אני דיי הוכל הכל... אז אני אשמח לעצות מה לאכול כמה מתי ואיך. שוב תודה רבה. אלון.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאו קיי
ענת פלדמן26/11/2008הכוונה הייתה במת בדיוק מה אתה אוכל ומתי. מאד יקל עלי אם תציץ באתר שלי, יש שם המלצות תפריטים לבנים ולבנות, ויש קישורים לאתרים עם תפריטים נוספים. שם תוכל לקבל גם מבחר של מזונות מומלצים, (אורז זו לא חובת המציאות, פסטה זה גם בסדר), גם הסברים מטבוליים. תגבש לך מושג בסיסי ונוכל להמשיך.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
חג הפסח בשישי הקרוב
התזונה שלנו אבות המזון
תוספת פחמימתית(קבוצת הדגנים-פיתה) בארוחה וכללי
ריצת מרתון - תזונה בזמן הריצה?
אגוזים שעתיים אחרי חלבונים
צום יום הכיפורים ואבות המזון שיחול בעוד יומיים
עליית מסת שריר ובמקביל הפחתת אחוזי שומן בגוף
התפריט האישי שמותאם לכל אדם אישית
קלוריות בגינגר מופחת סוכר
ערוץ הבריאות
האם אתם רומנטיים?