צריך עזרה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• צריך עזרה
    אלון
    26/11/2008

שלום אני מתאמן בקבוצה של כושר קרבי מספר שבועות ואני לא יודע כל כך איך לגוון את התפריט ואיך כדאי לי לאכול, אני ישמח אם תעזרו לי גם בקשר לכמה ארוחות ביום צריך ועוד... תודה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    צריך עזרה

הוספת תגובה

• הי אלון

ענת פלדמן
    26/11/2008

עניתי לך גם בפורום השכן. מומלץ לאכול 5-6 ארוחות ביום, רשום לי מה אתה אוכל ונוכל לבדוק את זה מספיק בשבילך. גם נתונים אישיים יעזור כמו גובה משקל וגיל.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה...

אלון
    26/11/2008

אני בן 16.5 הגובה שלי בערך 167 ס"מ, ואני שוקל 57 ק"ג. לא כל כך הבנתי מה זאת אומרת מה אני אוכל אבל אני ינסה לכתוב משהו ענייני. אני לא אוכל אורז, זה קודם כל. חוץ מזה אני דיי הוכל הכל... אז אני אשמח לעצות מה לאכול כמה מתי ואיך. שוב תודה רבה. אלון.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• או קיי

ענת פלדמן
    26/11/2008

הכוונה הייתה במת בדיוק מה אתה אוכל ומתי. מאד יקל עלי אם תציץ באתר שלי, יש שם המלצות תפריטים לבנים ולבנות, ויש קישורים לאתרים עם תפריטים נוספים. שם תוכל לקבל גם מבחר של מזונות מומלצים, (אורז זו לא חובת המציאות, פסטה זה גם בסדר), גם הסברים מטבוליים. תגבש לך מושג בסיסי ונוכל להמשיך.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו