מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- אלרגית לדברי חלב ורגישה לקמחמיכל26/11/2008
בשנתיים האחרונות, אחרי חזרה מהודו עם טפילים וטיפול מתמשך בהם. עליתי כ16 קילו- וגיליתי שאני רגישה לחלב וגלוטן. היה לי חוסר b12 שהתבטא בעייפות רצינית כל זה והעובדה שאני סטודנטית וישנה בלילה בסביבות ה4-5 שעות הביאו אותי למב די מדורדר מבחינה פיסית. מה נותר לי לאכול כדי שאהיה שבעה אבל שאוכל לרזות חזרה? מבחינת פעילות גופנית- כמה, איזו עדיפה? תודה מראש.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הי מיכל
ענת פלדמן26/11/2008את ורבים רבים מאיתנו שוודאי אפילו לא מודעים לכך ויש להם רגישות מסוימת ללקטוז ולגלוטן. אז יש תחליפים, המודעות לעניין גבוהה ביותר. ברשתות המזון קיים מבחר של מוצרים ללא גלוטן, ברשת "עדן" אבל גם בחנויות טבע.
לתחושה של שובע עוזר לאכול ביצים, עמילנים, טונה למשל. בשר איכותי. הקפידי על ירקות בתפריט היומי ולפחות שתי מנות פרי.
יוגורט עיזים הוא נפלא למשל או גבינות עיזים למיניהן.
5-6 ארוחות קטנות יחסית ביום, לשתות מים, הרעיון הוא לאכול פחות קלוריות על מנת להגיע למאזן קלורי שלילי (הכנסה קלורית קטנה מהוצאה קלורית)
כך שפעילות יומיומית של הליכה מהירה במשך לפחות 45 דק' משולבת בתרגילי כוח בסיסיים ומתיחות היא הכרחית.
השקלי פעם בשבוע וכווני לירידה מתונה ובריאה של כחצי קילו לשבוע.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלמיכל
רעות גרוס26/11/2008אם את מיישמת מה שענת פלדמן כתבה, ולא יורדת במשקל, גשי לדיאטנית קלינית שתבנה לך תפריט ספציפי עם מאכלים העשירים ב B12 ללא גלוטן ולקטוז ושישביעו אותך, לפעמים מסגרת אצל דיאטנית עוזרת מאוד בירידה במשקל.
בברכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
חג הפסח בשישי הקרוב
התזונה שלנו אבות המזון
תוספת פחמימתית(קבוצת הדגנים-פיתה) בארוחה וכללי
ריצת מרתון - תזונה בזמן הריצה?
אגוזים שעתיים אחרי חלבונים
צום יום הכיפורים ואבות המזון שיחול בעוד יומיים
עליית מסת שריר ובמקביל הפחתת אחוזי שומן בגוף
התפריט האישי שמותאם לכל אדם אישית
קלוריות בגינגר מופחת סוכר
ערוץ הבריאות
האם אתם טיפוסים רגישים?