אלרגית לדברי חלב ורגישה לקמח

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אלרגית לדברי חלב ורגישה לקמח
    מיכל
    26/11/2008

בשנתיים האחרונות, אחרי חזרה מהודו עם טפילים וטיפול מתמשך בהם. עליתי כ16 קילו- וגיליתי שאני רגישה לחלב וגלוטן. היה לי חוסר b12 שהתבטא בעייפות רצינית כל זה והעובדה שאני סטודנטית וישנה בלילה בסביבות ה4-5 שעות הביאו אותי למב די מדורדר מבחינה פיסית. מה נותר לי לאכול כדי שאהיה שבעה אבל שאוכל לרזות חזרה? מבחינת פעילות גופנית- כמה, איזו עדיפה? תודה מראש.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• הי מיכל

ענת פלדמן
    26/11/2008

את ורבים רבים מאיתנו שוודאי אפילו לא מודעים לכך ויש להם רגישות מסוימת ללקטוז ולגלוטן. אז יש תחליפים, המודעות לעניין גבוהה ביותר. ברשתות המזון קיים מבחר של מוצרים ללא גלוטן, ברשת "עדן" אבל גם בחנויות טבע.
    לתחושה של שובע עוזר לאכול ביצים, עמילנים, טונה למשל. בשר איכותי. הקפידי על ירקות בתפריט היומי ולפחות שתי מנות פרי.
    יוגורט עיזים הוא נפלא למשל או גבינות עיזים למיניהן.
    5-6 ארוחות קטנות יחסית ביום, לשתות מים, הרעיון הוא לאכול פחות קלוריות על מנת להגיע למאזן קלורי שלילי (הכנסה קלורית קטנה מהוצאה קלורית)
    כך שפעילות יומיומית של הליכה מהירה במשך לפחות 45 דק' משולבת בתרגילי כוח בסיסיים ומתיחות היא הכרחית.
    השקלי פעם בשבוע וכווני לירידה מתונה ובריאה של כחצי קילו לשבוע.
    בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• למיכל

רעות גרוס
    26/11/2008

אם את מיישמת מה שענת פלדמן כתבה, ולא יורדת במשקל, גשי לדיאטנית קלינית שתבנה לך תפריט ספציפי עם מאכלים העשירים ב B12 ללא גלוטן ולקטוז ושישביעו אותך, לפעמים מסגרת אצל דיאטנית עוזרת מאוד בירידה במשקל.
    בברכה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו