היי ענתי

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• היי ענתי
    לירון פרידמן
    26/11/2008

יש לי שאלה.. אני עושה 3 אימוני כוח בשבוע, בהם אני עובדת על הבטן+ שכיבות שמיכה. קראתי שכשעובדים על הבטן בקביעות חייבים לעשות גם תרגילים לגב כדי שיהיה איזון והיציבה תהיה נכונה. האם זה נכון וזה הכרחי לעשות תרגילים לגב? ואם כן, תוכלי להמליץ לי על תרגילים?? שוב תודה רבה רבה לך מראש!!!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    היי ענתי

הוספת תגובה

• כן מתוקה, זה נכון

ענת פלדמן
    26/11/2008

מאד כדאי לעשות גם תרגילים לגב לשמור על איזון. האם יש לך פיטבול? שכיבה על הבטן, באיזור המתניים, ידיים לצדדים ומתרוממים כשהראש בהמשך לגוף.
    גם שכיבה על האמות (כמו פוש אפ אבל על האמות), בטן בפנים וגב חזק. זה עובד על כל הטורסו - כלומר במקביל על גב ובטן
    גם ישיבה מזרחית, בטן בפנים וגב ישר מוטה מעט קדימה. ידיים בהמשך לראש, למעלה בצורת וי. מחזיקים ידיים ישרות ואפשר לעשות ניעות קלות של הידיים לאחור.
    הקפידי על מתיחות לגב אחרי.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה עוד שאלה קטנה..

לירון פרידמן
    27/11/2008

תודה רבה על התשובה המהירה! אני כבר יותר מחצי שנה עובדת רק על הבטן בלי גב, אני מקווה שלא הזקתי לעצמי..מה את חושבת? הדבר היחיד שאני עושה לגב- שלא במודע, כי חשבתי שזה רק לבטן זה הסטטי שדיברת עליו.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• זה בסדר גמור

ענת פלדמן
    27/11/2008

וודאי שלא נגרם נזק, במיוחד אם את עושה את הסטטי, הקפידי מעכשיו גם על חיזוק שכמות וגם על הגב, אבל בזהירות, שלא ליצור שם עומס יתר על החוליות.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו