תת משקל וספורט

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תת משקל וספורט
    :)
    30/11/2008

שלום, אני לימור ואני חיילת טרייה (3 וחצי חודשים).. לפני הגיוס הייתי בתת משקל- משקל 47 וגובה 1.63. מאז שהתגייסתי לא חל שינוי משמעותי במשקל, קילו יותר קילו פחות, אבל קיבלתי הערות מהסביבה על כך שממש רזיתי. במהלך הקורס שלי עושים ספורט יום כן יום לא ובכל חודש עושים בראור...אני חושבת שבגלל זה נעשה השינוי בגוף שלי (למרות שהייתי בכושר לפני הגיוס אבל באופן מתון יותר מבחינת רמת הקושי..בתדירות יומיומית). בעוד חצי שנה אני אמורה ללכת לקורס קצינים, שהבנתי שהאוכל שם לא משהו בכלל וגם אם אני אוכל אותו אני ארזה כי זה לא מספיק מבחינת הכמות. אז יש לי 2 שאלות:1.איך אני שומרת על משקל ומראה חיצוני תקין בחצי שנה הזאת כשבמקביל אני שומרת על כושר? 2.איך לשמור על המשקל בקורס קצינים? ממש תודה:) לימור

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    תת משקל וספורט

הוספת תגובה

• הי לימור

ענת פלדמן
    30/11/2008

מודעות לתזונה שלך. מצד אחד כמות קלוריות יומית שאת צורכת, במיוחד בימים שאת מתאמנת, ומצד שני גם מודעות למה בדיוק נכנס לך לגוף: הרכבי המזון, אבות המזון, שתיית מים. את יכולה לפרט מעט יותר מה מגישים עכשיו למשל, ונראה איך אפשר לסדר את זה כך שיהיה לך נכון עד כמה שאפשר. לגבי הקורס, התשובה דומה. אפשר גם בתנאים לא ממש אידיאלים להגיע למצב של אכילה מתוך מודעות, בחירה ברע במיעוטו, כשתגיעי לגשר נעבור אותו. מחכה לשמוע.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה ענת

30/11/2008

האוכל שאכלתי עד עכשיו בקורס היה למשל בארוחות הצהריים מנת בשר, אורז (או תחליף..פסטה משהו כזה)תוספת של פירה או שעועית וסלטים.. בוקר וערב לא היה משהו עשיר במיוחד, ירקות, גבינה ולחם.. לפעמים היו נותנים חביתה או מעדן אבל לא לעיתים קרובות. ואין כמעט אפשרות לאכול בין הארוחות בגלל הזמנים, 3 ארוחות ביום. יצאתי בנתיים(החל מהיום) מלו"ז קורסי, עד להכנה לקורס קצינים- ראיתי שארוחת הצהריים דומה לארוחה בבסיס הקודם שלי. בהכנה המנטלית לקורס קצינים הכינו אותנו שנראה בעיקר המון מנות קרב (כנראה שרק נראה כי לא נרצה לאכול אותן..למרות שאני מתכוונת לאכול אותן אחרת אשאר רעבה) וחשבתי שאולי כדאי להעלות במשקל לפני הקורס כדי שאם אני ארד אז זה לא יביא לתת משקל חריג, מה דעתך?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הי

ענת פלדמן
    30/11/2008

אני חושבת שיש לך מודעות לגבי מה נכנס לך לפה, מה נכון ומתאים לך לאכול. גם מנות קרב שנשמעות מזעזעות - אפשר להסתדר וכמו שאת אומרת- את הרי תאכלי וזה נכון לעשות כך. גם אני כמו כולנו חייתי תקופה מסויימת על מנות קרב וזה סביר, ויש שם אפילו דברים מזינים. מה שיותר מפריע לי זה שיש רק שלוש ארוחות ואין ארוחות ביניים. האם יש פירות שאת יכולה לקחת לך? בננה? תפוח? משהו? אני לא בעד עלייה במשקל מכוונת, (אלא אם כן זה תפקיד לסרט ומשלמים יופי וגם אז לא ברור אם שווה לפגוע בבריאות...) אני מאמינה שתסתדרי ובכל מקרה אנחנו נהיה פה לעזור לך...

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה ענת

30/11/2008

אם אני אצטרך אני אפנה אלייך ..אין ספק... גם אני נגד עלייה מכוונת במשקל אבל זה הרעיון היחידי שעלה לי(ובטח לא בשביל סרט וכסף..).. מקווה שבתקופה הזאת שאני לא אהיה בקורס אני אוכל לנהל לעצמי תפריט טוב יותר, לפחות לתקופה הזאת :)

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• that's the spirit !

ענת פלדמן
    01/12/2008

אני בטוחה שתצליחי, ותמיד תוכלי להמשיך לשאול ולהתייעץ. בהצלחה בכל :))

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו