מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- אבקות חלבוןיוני15/12/2008
שלום דיאטניות =]. ( אני בן 14) לראשונה היום טעמתי אבקת חלבון אשר מכרו במכון הכושר שלי. הטעם הוא קרם עוגיות של חברת ISS והוא היה לי טעים מאד. אז יש לי 2 שאלות... 1 - האם חברה זו טובה ומומלצת? 2 - אני כשמונה חודשים כבר אוכל טונה לאחר כל אימון, והיום פשוט נדהמתי כמה טעימה האבקת חלבון... האם מותר לי לאחר אימון לקחת את האבקת חלבון כל פעם? למרות שחשבתי לעשות שבועיים טונה יום אחד אבקת חלבון, שבועיים טונה ויום אחד חלבון וחוזר חלילה כדי שלא תגרם איזו בעיה.. חשבתי על עוד דרך ורציתי לדעת מה דעתכן עליה.. לקחת אבקת חלבון עד שתגמר לי ואז לחזור לטונה לעוד כמה זמן (בערך חצי שנה אולי קצת יותר) ואז שוב לאבקה ושוב חוזר.... מה אתן אומרות? באיזה תדירות אפשר לקחת את האבקת חלבון?האם בכלל מומלץ אבקה בגילי? האם תגרם איזושהי בעיה, אני ממש מבקש שתבדקו את העניין לעומק כי זה ממש חשוב לי לדעת ולא סתם להגיד כן או לא (אני מעוניין רק לאחר אימון, רק כתחליף לטונה). תודה רבה רבה מראש, יוני.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר יונ י הי
ענת פלדמן16/12/2008אני לא דיאטנית אבל קצת מבינה... אם טעים לך - אז זה נהדר, אבל במידה. יותר מידי - כן יכול להזיק בגלל רמות חלבון גבוהות. הטונה מצויינת, אבל גם איתה לא כדאי להפרז (רמות כספית גבוהות). אז שורה תחתונה: לא תיגרם בעיה, וודאי שאפשרי לאחר אימון, אפשרי כתחליף לטונה או לא, הגוון הוא מצוין, והכל במידה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה
יוני16/12/2008שאלתי עקב גילי הצעיר כי אחי דיי הלחיץ אותי בנוגע לעניין הזה... תודה רבה לך... מה את אומרת על החברה ISS? חלבון איכותי? תודה מראש, יוני.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהידידי הצעיר
ענת פלדמן16/12/2008יודע מה זה אוקסימורון? אוקסימורון זה דבר והיפוכו בביטוי אחד. זה כמו "שתיקה רועמת". כך נראה לי גם אבקה שהיא "חלבון איכותי" . איכותי מבחינתי זה מהאוכל שלך. תקנה אורגני למשל, טרי מזין: איכותי ! אם אתה ממש אוהב את האבקה כי זה שייק נחמד וטעים אז סבבה. קשה לי לקרוא לזה איכותי. ולעניינינו: כיון שאני לא עובדת עם אבקות אני לא ממש מכירה, אם מוכרים את זה בחדר הכושר שלכם זה כנראה "איכותי"...
:)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאוקיי תודה, ושאלה אחרונה =]
יוני16/12/2008אם זה אפשרי בגילי אז אני אקנה כבר את הדלי עצמו של ה2.3 קילו, הוא עולה 320 ואת השייק מוכרים ב15 לסקופ... רציתי לדעת איזו חלוקה את חושבת הכי מתאימה? לקחת את האבקה פעם --ב--כמה זמן או לקחת אותה --ל--כמה זמן? ז"א - לקחת אותה פעם בשבוע ובשאר השבוע לאכול מאכלים אחרים או לקחת אותה עד שהיא תגמר לחזור לטונה\קוטג' או כל מאכל חלבוני אחר לכמה זמן (בערך שמונה חודשים) ואז שוב לחזור לאבקה? תודה רבה על העזרה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיוני
ענת פלדמן17/12/2008קשה לי לענות לך, אני מאמינה שאתה יכול לאכול מספיק חלבון ולא חייב את השייק הזה.ובכל זאת נראה לי נכון לגוון, פעם כך ופעם אחרת. אם תשתנה את זה כל יום זה עלול להימאס עליך.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
חג הפסח בשישי הקרוב
התזונה שלנו אבות המזון
תוספת פחמימתית(קבוצת הדגנים-פיתה) בארוחה וכללי
ריצת מרתון - תזונה בזמן הריצה?
אגוזים שעתיים אחרי חלבונים
צום יום הכיפורים ואבות המזון שיחול בעוד יומיים
עליית מסת שריר ובמקביל הפחתת אחוזי שומן בגוף
התפריט האישי שמותאם לכל אדם אישית
קלוריות בגינגר מופחת סוכר
ערוץ הבריאות
האם אתם טיפוסים חברותיים?