מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שלום ענתשי16/12/2008
מזמן לא הטרדתי אותך עם כמה שאלות מטופשות: - האם זה משנה מבחינת עלייה באחוזי שומן אם אני אצרוך בתפריט שלי את אותו מספר קלוריות אבל הוא יחולק ל 63,20,17 לבין 55,20,25???? כלומר האם יכולה להיות עלייה באחוזי שומן או שינוי מהותי כלשהוא בכלל בתפקוד ובהרגשה שלי??? - ועוד שאלה האם זה הגיוני שעולים באחוזי שומן אבל המידה למש של המכנס נשארת אותה מידה? - ולגבי בדיקת היקפים אני לא מבין כל כך את המהות, אם עולים בהיקפים זה בהכרח עלייה באחוזי שומן ??? הרי שמתאמנים אימנוי כוח אחת השיטות לבדוק אם עלית במסת שריר יא לבדוק למשלאת היקף השריר לא??
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הי שי
ענת פלדמן17/12/2008אתה רוצה להעלות את אחוזי השומן שלך או להוריד אותם? להוריד, נכון?
האם אתה עובד בעיקר על מסה וכוח? אז כמות החלבונית היומית אמורה לעלות והנתון השני מתאים יותר.בגדול זה לא נראה לי קריטי.
השאלה שלך אם עליה באחוזי שומן יוצרת שינוי בתפקוד ובהרגשה? אישי מאד, לא נתקלתי בכאלו שחשים בשינוי.
הגיוני שעולים באחוזי השומן ומידת המכנסיים נשארת זהה, תאורטית הגיוני.
אם יורדים בהקפים למשל אבל המשקל נשאר זהה נניח אז בהחלט יש ירידה באחוזי שומן.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא הסברתי נכון
שי17/12/2008דבר ראשון המטרה שלי יא לא להוריד אחוזי שומן, המטרה העיקרית שלי היא להעלות מסת שריר אני שוקל 62 והגובה שלי 179. ברור שאם על הדרך אני יעלה רק במסת שריר אז אחוזי השומן ירדו אבל התכוונתי בקשר לתפריט אם יהיה שינוי בכוח שלי וברמת ההתאוששות שלי אם החלוקה היא 62,22,16 או 55,24,21 (פחמימות חלבונים שומנים בהרכב התפריט) והאם החלוקה הזו תשנה מבחינת עלייה באחוזי שומן??? דרך אגב לגבי ויטמין סי האם זה של איזה חברה זה? יש חברה מומלצת? האם צריך לבדוק משהו מיוחד שהוא מכיל חוץ מויטמין סי אמרו לי משהו על מגנזיום? ומה הקטע עם החומצי ולא חומצי זה לאנשים עם צרבות???
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאו קיי
ענת פלדמן17/12/2008ההבדלים בכמויות הם לא כאלו משמעותיים, לא צפוי שינוי בכוח ובהתאוששות, כוון ל - 30 גר' חלבון אחרי האימון ולכמות כוללת של לפחות פי 1.5 ממשקל הגוף. השילובים חשובים: אחרי אימון - עם פחממה.
ויטמין C יש של כל מיני חברות, זה לא ממש משנה אני לוקחת כזה שהוא בשילוב עם B קומפלקס. אתה ודאי מתכוון למגנזיום אסקורבט שהוא הצורה הלא חומצית של ויטמין C. ואז הוא עדין יותר לקיבה מאשר חומצה אסקורבית.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההכדור
שי17/12/2008אפשר לשאול בבקשה איזה כדור את לקוחת? כי חשבתי לקנות תוסף ויטמין סי ותוסף ויטמין בי אבל אם את אומרת שיש אחד שמכיל את שניהם אז עדיף לא ?!?! ובי קומפלקס הכוונה היא שיש בו את כל סוגי הויטמין B השונים נכון?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהזה לא כדור
ענת פלדמן17/12/2008זה נקרא EMERGEN-C וזו שקית אבקה מסיסה במים ויש לה את כל הB. מצוין להתחיל עם זה את היום. אני לא בטוחה שמוכרים את זה בארץ, אני חושבת לייבא את זה כי זה פשוט מוצלח ברמות. אני לא בעד להתחיל עם הרבה כדורים כי אין לזה סוף, לי אישית זה מתאים בגלל התזונה שלי ואורח החיים. אתה יודע שעודף ויטמינים גם הוא לא מומלץ. חשוב אם אתה בכלל זקוק לתוסף.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהויטמין סי
שי17/12/2008כדי להגיע לעודף ויטמין סי צריך לקחת כדורים כמו משוגע. כדור של 1000 מ"ג לא מזיק לאף אחד במיוחד לא אדם שחי אורח חיים ספורטיבי, גם אם הוא עדיין אוכל כמו שצריך ובמקרה הכי גרוע ויטמין סי מופרש בשתן. לגבי ויטמין בי חשבתי לקחת כי פעם הייתי אוכל בשר בכמויות גדולות יותר ולכן לא נראה לי נורא לתסף בו, יכול להיות שאני טועה. מה את חושבת? אני לא מתכוון להתחיל לקחת את שאר הויטמינים כי אני בכלל לא אוהב תרופות ותוספים אבל בשניים הללו לדעתי אין שום דבר רע, מה גם שאת בעצמך לוקחת אותם.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמסכימה
ענת פלדמן17/12/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה אחרונה
שי17/12/2008יש לך מושג מה ניתן לעשות לגבי מוצרים שהעכרים התזונתיים בהם לא נכונים??? למש סתם דוגמא יש לי חמאת בוטנים שרשום בה 20 גרם פחמימה 22 גרם חלבון ו54 גרם שומן רשום עליה 590 קלוריות ל100 כמובן שזה לא הגיוני אבל איך אפשר לדעת מה הנתון הנכון ואיפה הטעות ומה ניתן לעשות בנושא?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמתחילה אימון
ענת פלדמן17/12/2008אענה בקצרה: אין ממש מה לעשות, אתה פרפקציוניסט - זה קל לזהות, וקשה לצאת מהצורך הזה לדייק אבל כנראה שאין ברירה. אפשר במקרה הזה לחיות מצויין גם עם "בערך".
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהטוב
שי17/12/2008חחח רשמתי שאני קצת פסיכי לפני כמה הודעות אימון מענה ותודה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
חג הפסח בשישי הקרוב
התזונה שלנו אבות המזון
תוספת פחמימתית(קבוצת הדגנים-פיתה) בארוחה וכללי
ריצת מרתון - תזונה בזמן הריצה?
אגוזים שעתיים אחרי חלבונים
צום יום הכיפורים ואבות המזון שיחול בעוד יומיים
עליית מסת שריר ובמקביל הפחתת אחוזי שומן בגוף
התפריט האישי שמותאם לכל אדם אישית
קלוריות בגינגר מופחת סוכר
ערוץ הבריאות
האם את/ה טיפוס בוגדני?