חולשה במהלך אימון

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• חולשה במהלך אימון
    סיון
    19/12/2008

במהלך אימון אנאירובי שערך 30 דקות לפתע הרגשתי חולשה וסחרחורות וצמרמורות הכל התחיל בבת אחת....... לא יכולתי אפילו לעמוד לפני האימון שתיתי מיץ תפוזים...... מה זה יכול להיות האם יש לכם מושג??? אני מפחדת להתעמל שוב שמא זה יחזור על עצמו..... תודה מראש על העזרה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    חולשה במהלך אימון

הוספת תגובה

• אתם בטח תוהים על השעה????

סיון
    19/12/2008

אני גרה בחו"ל לכן שלחתי הודעה ב 3 בבוקר חחחחחח.....

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• איפה בחו"ל?

ענת פלדמן
    19/12/2008

חסרים לי כמה פרטים: בת כמה את, גובה? משקל? האם את בתהליך של ירידה במשקל? מה את אוכלת כל היום, לא רק לפני האימון? האם זה מספיק קלוריות? האם את משלבת את כל המרכיבים התזונתיים החיוניים לגוף שלך? האם ביצעת לאחרונה בדיקות דם? שווה לבדוק בהזדמנות הקרובה. מחכה לשמוע.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• היי ענת!!!

סיון
    19/12/2008

אני שמחה שאת בפורום הזה גם....עזרת לי פעם בפורום של כושר גופני... מקסימה.....אני גרה בבוסטון...... אני 1.70 שוקלת 53 ובת 26 מקפידה על תזונה מאוזנת היום למשל אכלתי בייגל מולטי גריין (דנקן דונאטס....חחחחחח....)עם גבינת שמנת וביצה+קפה למנחה אכלתי יוגורט עם גרנולה לצהריים פסטה עם ירקות ברוטב שמנת (לא חוסכת מעצמי כמו שאת רואה חחחחחח....)לפני ההתעמלות שתיתי מיץ תפוזים יש לציין שלא עשיתי CARDIO אלא אימון כוח במשך 45 דקות אולי הגזמתי????וזהו ופשוט חטפתי בלק אווט הדופק שלי נעשה מהיר מאוד היו לי צמרמורות והייתי נורא חלשה...ממה זה יכול לנבוע?? תודה על העזרה .....את מקסימה......

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• :))

ענת פלדמן
    19/12/2008

תודה מותק... זה נשמע כמו ירידת סוכר, זה נראה שאת אוכלת בסדר בסה"כ - שותה מספיק מים?? ירקות ופירות טריים שווה לאכול כל יום אבל בכל זאת כדאי מאד:
    1. להוריד עצימות בכוח, לחמם את הגוף כמו שצריך לפני
    2. לעשות קרדיו בלי שום קשר
    3. לכי לעשות בדיקות דם. הסבירי לרופא מה קרה, או אפילו לכי לאחד מהמרכזים הרפואיים והסבירי בקבלה. (ביטוח Blue cross? Blue shield? ) פרוצדורה פשוטה שיכולה מאד להרגיע - שבאמת יש רק להוריד עצימות ולשתות מים.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה .....

סיון
    19/12/2008

על התשובות המיידיות והיעילות...והעינייניות כל פעם מחדש..... ; - )) אין דברים כאלה!!!!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• את מתוקה

ענת פלדמן
    19/12/2008

"אין דברים כאלה" זה ביטוי שמשתמשים בו גם בקליפורניה. המתאמנים שלי שהיו בגילך היו אומרים את זה המון. גדול... בהצלחה ותעדכני בהמשך שהכל בסדר.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו