צריכה תפריט לשילוב עם ספורט...

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• צריכה תפריט לשילוב עם ספורט...
    angel
    22/12/2008

שלום אני מתאמנת בבית חודשיים, בעיקר מתמקדת בכפיפות בטן...סביב הבטן בעיקר וקצת משקולות, וכדומה... רציתי תפריט שיישלב לי את הפחמימות שאני צריכה לאכול שעה לפני האימון ומה עליי לאכול אחרי האימון... אם אפשר רשימה של מאכלים שמכילים פחמימות אני אשמח לקבל, וגם רשימה של מאכלים שמכילים חלבון :) זה יעשה לי סדר בבלאגן....לפעמים אני לא יודעת מה לאכול לפני או אחרי האימון מה גם אני רוצה לחזק את מסת השרירים שלי, שבאמצעות תזונה נכונה השרירים "ייתפסו צורה" ולא "רק שריר"... תודה רבה לכל מי שעוזר :)

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• זה נכון

ענת פלדמן
    22/12/2008

שלפני אימון, כשעתיים לפני, ארוחה של פחממות. למשל פסטה, אורז מלא, אפשר ירקות,. אם את עדיין רעבה לפני אימון אפשר כחצי שעה לפני בננה למשל (או כל פרי אחר). אחרי האימון על מנת לעזור לגוף להתאושש למלא את מצבורי האנרגיה ולבנות את השריר - שילוב של חלבון ופחממה. למשל יוגורט (חלבון) עם גרנולה (פחממה) או כריך (פחממה) עם גבינה (חלבון) או כוס חלב (חלבון) עם שני תמרים (פחממה) מחשבונים של קלוריות באינטרנט נותנים את הערכים התזונתיים של כל מוצר על כל ערכיו. כי רוב רובם של המוצרים מכילים במידה זו או אחרת חלבון ופחממה אבל כמובן שלחם יחשב כפחממה וחלב כחלבון. כדאי לפתח מודעות. סדר היום שלך מאד קובע את שעות האכילה, כך גם הנתונים האישיים וכמות הקלורות היומית שאת אמורה לצרוך לשם השגת מטרות האימון. יש כמה עקרונות כמו ארוחה כל שעתיים-שלוש ועד 5-6 ארוחות ביום, לשתות מים, להקפיד על מה שרשמתי לגבי פחממות לפני והשילוב אחרי האימון. יש באתר שלי כל מיני דוגמאות של תפריטים וגם הסברים יותר לעומק.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה אבל...

angel
    22/12/2008

היי ענת, תודה אבל יש תפריט מסויים רק של מאכלים שמכילים פחמימות?(לידע כללי איזה מאכלים מכילים פחמימות) וגם תפריט של מאכלים שמכילים חלבונים... אשמח לקבל קישור, או מספר מזונות שמכילים פחמימות/חלבונים.. תודה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כן

ענת פלדמן
    22/12/2008

אפשר לשלוח לי מייל ואעביר משהו רלוונטי. אני לא מכירה טבלאות מסודרות אבל מחשבון שנותן ערכים קלוריים ותזונתיים יש לי. [email protected]

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו