לענת

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לענת
    מישהי
    23/12/2008

אני קוראת הודעות שלך ואת כל כך מקסימה. בעבר היה לי בעיות מאוד קשות עם כל נושא האוכל אם ההיתי יודעת אז ההיתי פונה אלייך,כי הבעיה שלי היתה באמת בדימוי העצמי,וכל הידמיון המודרך והדרך הזאת נראת לי עדיפה על פסיכאטר וכל התיסכולים שעברתי :) אך למרות הכל זה מאחורי ברוך השם והכל תקין עכשיו אבל עקב הדיאטות למינהן שעברתי המסת שריר שלי ירדה מאוד !!! אני כבר שנה מנסה לעלות את המסה אבל כנראה שעשתי את זה בצורה לא נכונה כי לא אכלתי מספיק והתאמנתי יותר כנראה אני עושה כמעט כל יום ספורט כל פעם מגוונת בתוכנית האימונים 4 פעמים בשבוע משוק'לות חופשיות+ביצה של 40 דקות(מעונינת לעלות לשעה אבל בהדרגתיות),+3 פעמים בשבוע פילאטיס(בימיים שאני לא עושה משקולות וריצה,) אני רוצה להוריד באחוזי שומן כי הם 23,והמשקל שלי היה 5- על גובה 1.65 עכשיו עוד עליתי במסה ועליתי 3 קילו :)(ללא שומן ) אך עדין אחוז השומן גבוהה וזה התפריט שאני אוכלת בבוקר:חצי כוס פיטנס ללא סוכר+חצי בננה+יוגורט 1 וחצי אחוז+ 3 אגוזי מלך בבינים:לחמניה מקמח מלא+ביצה צהןרים:כוס פחממה+חזה עוף+כפית שמן זית+שתי ירקות בינים(לפני פעילות) פרי אחריו. פיתה מקמח מלא+קופסת טונה+כפית שמן+ירקות לילה:תפוח + פרי עכשיו אני יודעת שזה לא תפריט דיאטה,אך אין בו המון שומן,אבל זה בשביל בניית השריר ..אך אני רוצה להוריד גם באחוזי שומן..מה אפשר להוריד או להפחית בשביל ציצמום הפחממות בשביל להורדת אחוז שומן אבל עדין לשמור על השריר.. מחכה לתשובה :)

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    לענת

הוספת תגובה

• או קיי

ענת פלדמן
    23/12/2008

ראשית תודות, את מקסימה בעצמך, דקת אבחנה ורגישה. תכונות נפלאות שימגנטו לך רק דברים טובים לחיים.
    לא ציינת בת כמה את.
    הרשי לי להעלות את הדיון לרמה פילוסופית. מרגיש לי מאד חזק מהשאלה שלך, מהעיסוק במספרים ובפרטים, שעדיין יש סוג של עבודה שכדאי לעשות על קבלה ואהבה עצמית, ביטחון ודימוי. גוף. זה נראה שאת אוכלת נכון, (האם 50 זה המשקל שלך? אז הוא מעולה), את גם עושה לכאורה את הדברים הנכונים מבחינת הכושר, אלא אם כן פספסתי משהו מפאת השעה המאוחרת. חיי בשום ובשלווה עם עצמך, תזרמי עם ההנאה שבספורט והמודעות למזון נעים ובריא בשבילך. ציינת את העבר שלך ולא בכדי. לכל שאלה אחרת אולי הייתי נוותנת תשובה טכנית יותר, לוגיסטית, ממך עולה מאד העניין המנטלי שאולי עדיין לא פתור.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ..לענת תתודות לך

לענת היקרה
    23/12/2008

בוודאי שפתור! אני אוכלת 2000 קלוריות ביום אחרי ראש אנורקסי במיוחד בלי רגשות אשם אין קיצוצים באוכל ואיןם שום דבר זה מאחורי בלבד!אחרת לא ההיתי נותנת לך פה את השאלה שחס וחלילה לא תרגישי שהאחריות של הבריאות שלי עלייך זה היה די מזמן זה החלמה ארוכה נכון,אבל יצאתי מזה כבר לפני שנה היום אני בת 18 הבדיקות תקינות והכל מצוין הכי חשוב המצב הנפשי:) החישובים האלה אני לא חושבת שזה קשור לקבלה עצמית זה פשוט תכונה פרפקציונסטיות שאני רוצה להגיע לגוף מוצק ומחוטב מאוד (לא רוצה להרזות,!) רוצה להוריד באחוז שומן ועכשיו אני שוקלת 53 כי עליתי במסת השריר סוף סוף

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• יקירתי

ענת פלדמן
    23/12/2008

אז הכל נפלא, פרפקציוניזם זו תכונה שמוכרת לי.... ושלמות פנימית שאת משדרת היא חשובה בהחלט. נשמע ומרגיש שאת עושה הכל נכון, יכול להיות שזה עניין של זמן, תני לגוף להתאושש מטראומה של ימים עברו, המשיכי ברוח החיובית ותאהבי את עצמך. זה הכי חשוב.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה לך !

לענת היקרה
    24/12/2008

פשוט מדהימה. אך אני עוד יתחיל להתחרט כבר שכתבתי מה יהיה לי בעבר..בגלל זה אני מדגישה ב ע ב ר ועדין את לא מתיחסת לשאלתי איך אפשר להוריד את אחוז השומן יש לי המון פחממות בתפריט נכון,אך במה אפשר להחליף בשביל חיטוב צריך לקצץ קצת פחממות ולהוסיף חלבונים

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה

ענת פלדמן
    24/12/2008

זה נכון שכשאת עובדת על השרירים את אמורה לאכול יותר חלבונים (פי 1.5 גרם ממשקל הגוף שלך) ובעיקר לשלב אותם עם פחממה לאחר האימון. הקפידי על זה. למשל יוגורט או טונה אחרי אימון (או כל דג אחר) עם כריך למשל או פרי. חשיבות רמת החלבון היומית: לצהריים שלבי קינואה , גם קטניות כמו עדשים, דגים או בשר. במידה. יוגורטים במהלך היום. כל זאת מבלי לשכוח את הפירות והירקות, הדגנים למיניהם. בגדול את עושה נכון, שוב אומר שזה לוקח לגוף להתאושש (כן כן) מהעבר ונכנסים גם נתונים כמו גנטיקה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו