היי ענתוש!!

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• היי ענתוש!!
    לירון פרידמן
    26/12/2008

אני עושה שלושה אימוני כוח בשבוע שבהם אני עושה שבעה תרגילים שונים לבטן, אחד לגב, אחד לרגליים ושכיבות סמיכה- 3 סטים של 20. כל האימון אורך כשעה. האם זה מספיק או שהיית מוסיפה עוד תרגילים עם משקולות לדוגמא- לידיים. באופן כללי המטרה היא לחטב את הגוף ואני נעזרת בתזונה נכונה. מה את לדוגמא עושה באימוני הכוח שלך? ועוד שאלה.. האם כשמשרים קטניות בסודה לשתייה זה מוריד מערכם התזונתי?? תודה רבה מראש את פשוט מדהימה וכיף לקרוא את פניני החוכמה שלך כל פעם מחדש!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    היי ענתוש!!

הוספת תגובה

• הי מותק :)

ענת פלדמן
    26/12/2008

ותודה !
    האימון שלך נשמע מצוין. אני מאד אוהבת את שכיבות הסמיכה כיון שכך את משלבת כמה שיותר קבוצות שרירים וממקסמת את משך ויעילות האימון שלך. לכן אימוני משקוליות ידיים יכול להיות מיותר. א-ב-ל, אפשרי בהחלט לגוון מידי פעם, ולו בשביל ליצור עניין. בזהירות עם המשקוליות, תמיד בברכיים מעט כפופות ובפיסוק אם את עומדת על מנת לשמור על הגב. ומתיחות כמובן. אני ? מתאמנת עם כל אחד ועושה הכל. מאד מגוון.
    סודה לשתיה או בשמה המדעי "סודיום ביקרבונט" היא חומר שמורכב מנתרן המחובר לחלק פחמני. כשהוא מתמוסס במים החלק הפחמני משתחרר ועוזר בפרוק של הקטניות. הסודיום ביקרבונט לא פוגע בערכן התזונתי של הקטניות, אבל שימוש מוגבר בסודה לשתייה עשוי להשאיר טעם לוואי לא נעים.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו