עבור רעות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• עבור רעות
    ירון
    28/12/2008

היי רעות,כבר התחלתי לדאוג שפרשת כנפייך מאיתנו... שלחתי לך ב16.12 בהמשך לשיחתנו בנושא התפריט בו ציינת כי עלי לכוון ל 2500 קלוריות ליום , את תכנית האימונים שלי על מנת שתעמדי מקרוב על עצימות האימונים ע"מ שההוצאה הקלורית תהיה ביחס שווה לתזונה . רק תיקון אחד ,בתכנית מופיע תרגיל סקוואטים כסט אחד. היום אני מבצע 2 סטים כאלה,מתחיל מהגבוה לנמוך בלי הפסקה ולאחר דקה מהנמוך לגבוה שוב. ממתין לתובנותייך. ירון.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    עבור רעות

הוספת תגובה

• לירון

רעות גרוס
    28/12/2008

מצטערת, לא שמתי לב להמשך השאלה שלך.
    אין לי מושג (וגם לאף אחד אחר...) כמה אנרגיה אתה מוציא באימון. כדי לדעת במדוייק את ההוצאה הקלורית שלך, תקנה או תבקש מחבר שיש לו שעון פולר לשים את השעון למס' ימים. לשעון יש רצועה שהיא מודדת דופק וע"י הכנסת הפרטים שלך כמו גיל, משקל, גובה הוא מחשב לך את ההוצאה הקלורית שלך לאותו פרק זמן שאתה עונד אותו (חייב עם החגורה) - כך תדע את ההוצאה הקלורית שלך.
    בברכה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו