היי ענת

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• היי ענת
    לירון פרידמן
    29/12/2008

כשעושים הליכה מהירה, כדי שהיא תהיה יעילה אומרים שרצוי להגיע לפחות ל- 70% מהדופק המירבי, אבל זה לא ממש אפשרי כיוון שלכך אני מגיעה בריצה במהירות בינונית. מכאן שאלתי היא לאיזה דופק ריאלי כדאי לשאוף בהליכה מהירה?? תודה רבה מראש.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    היי ענת

הוספת תגובה

• נכון ממי

ענת פלדמן
    29/12/2008

זה בגלל שאת בכושר. אז בשביל להגיע לדופק שכזה את צריכה לרוץ. בהליכה את יכולה להשתמש במשקוליות למשל שמעלות את הדופק, או ללכת במקומות תלולים - אם זו הליכה בחוץ למשל. דופק ריאלי בהליכה מהירה (הזכירי לי בת כמה את?) יכול להיות גם 120, שזה יחסית נמוך אם את צעירונת - ועדיין שווה. אני מתחילה אימונים ואוכל להמשיך לענות בלילה. :))

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ...

לירון פרידמן
    30/12/2008

אני בת 20 ענתוש :)

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מעולה

ענת פלדמן
    30/12/2008

נוכל להמשיך בפורום "כושר גופני" או בחדש: "כושר גופני לנשים". :))

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו