עזרה לגבי תזונה נכונה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• עזרה לגבי תזונה נכונה
    AA
    31/12/2008

שלום, אני מתאמן טוב במשך 5 שנים במכון כושר,אבל אני לא תמיד אני יודע אם הדברים שאני אוכל הם מתאימים ובריאים לגוף.לכן יש לי מספר שאלות בנושא 1.שניצל טבעול זה מזון בריא ומומלץ? או שהוא עוד מזון מעובד ולא כדאי לאכול בכלל? 2.קורנפלקס זה מזון בריא?ואם כן איזה קורנפלקס הוא הכי מומלץ? 3.בהתייעצות עם מספר אנשים בסיום כל אימון לאחרונה התחלתי לשתות שייק של אבקת חלבון חברת whey matrix האם זה באמת מומלץ?ואם כן אז כמה פעמים כדאי לשתות את המשקה ביום? 4.סוגי דגים:איזה דגים הכי מומלץ לאכול? 5.סוגי בשר:איזה בשרים הכי מומלץ לאכול

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    עזרה לגבי תזונה נכונה

הוספת תגובה

• עזרה לגבי תזונה נכונה AA

גילה אדלר
    31/12/2008

לשאלות שלך -
    האם המזון בריא , זה מזכיר לי את הבן שלי כשהיה קטן , הוא היה שואל " האם זה בריא לבריאות ?"
    כמובן שהתשובה תמיד מורכבת . בכל זאת אנסה להשיב בפשטות .
    שניצל טבעול עבורך יכול להיות אופציה של פעם בשבוע לכל היותר ולא בסיס התזונה היומית . ורצוי שניצל מופחת שומן 5% שומן .
    קורנפלקס הוא מזון בריא בעקרון לאדם בריא , הקורנפלקס הטוב יותר הוא העתיר סיבים ומופחת סוכר. ערוך השוואה בסופר , שים לב לכמות הקלוריות ולכמות הסיבים .
    משקה חלבון , כף מדידה אחת 25-30 גר' חלבון ביום לאחר האימון או מדי יום תלוי במכלול התזונה היומית שלך .
    דגים מומלצים הם סלמון , בורי ים , דניס , בס , סול סרדינים טונה ופחות נסיכת הנילוס קרפיון
    סוגי בשר - רזים בעיקר . בקר דל שומן חלקים מס' 5 , פילה אמיתי , פילה מדומה ....הודו עוף ללא עור ושומן .
    בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה על העזרה ואם אפשר עוד משהו קטן

AA
    31/12/2008

האם ידוע לך בכל זאת על קורנפלקס שהוא מומלץ יותר מהשאר? כי לא תמיד ניתן להבין מה הכי בריא לפי מה שכותבים על האריזה בכל מקרה תודה רבה על העזרה!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• AA

רעות גרוס
    31/12/2008

fiber 1 עשיר מאוד בסיבים, ברנפלקס (יש גם עם פחות סוכר), ביופלקס, כ 5.1 ג' סוכר, הרבה סיבים

יש לשים לב לסוכרים הפשוטים - להסתכל ברכיבי מזון, ככל שהרכיב בהתחלה, כך הוא בכמות גדולה יותר מהרכיב שאחריו.
    בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ..

מישהי
    31/12/2008

איכ מזה הסוגים האלה? אם כל הכבוד לדיאטה לשמירה ולהפחתת סוכר, זה אוכל של אוגרים ! יש דגנים מלאים,ללא צציפוי,טעימים ובריאים (:

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו