המלצות לתפריט...

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• המלצות לתפריט...
    אלעד
    06/01/2009

שמי אלעד הגובה שלי הוא 1.87 ס"מ משקל 88 ק"ג ואני בן 23 וחצי. אני כרגע מתאמן בצורה חובבנית אך אני מתחיל בשבוע הבא אימון קבוע ורציני של 4 פעמים בשבוע בחדר הכושר כאשר מטרת האימון הוא חיטוב הגוף. הייתי רוצה לקבל מעט המלצות לתפריט יומי שיתאים למטרותיי וכמו כן אם יש דיאטנית שמתמחה בספורט שהייתם ממליצים באזור אילת. תודה מראש, אלעד.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    המלצות לתפריט...

הוספת תגובה

• הי אלעד

גילה אדלר
    06/01/2009

העבר כאן את סדר חייך , פעילות , ומה אתה אוכל היום לדוגמא , ואני אתקן לך את התפריט למטרותיך

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• סדר יום...

אלעד
    07/01/2009

האמת שאין לי בכלל תפריט כלשהו מאחר ועד היום לא עסקתי בנושא אבל בד"כ אני לא אוכל ארוחת בוקר, אני מתאמן לקראת הצהריים, בצהריים אני אוכל אורז או פסטה עם מנה בשרית כלשהי ובערב סלט עם גבינה או קוטג' אני יודע שאני צריך לאכול יותר ולהכניס יותר אבות מזון לתזונה אבל אין לי כל כך ידע כדי לבנות תפריט מאוזן ודל שומן

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• היי אלעד

גילה אדלר
    08/01/2009

מספר נקודות חשובות :
    1. חשובה ארוחת בוקר אם אתה מתעמל לקראת הצהריים . ארוחת בוקר 3 שעות לפני האימון תכלול 2 פרוסת לחם מלא + 3 כפות קוטג' 3% או כוס חלב + כוס קורנפלקס
    לפני האימון - תדלוק של 2 יחידות פרי כמו 1 בננה או 2 תמרים או חטיף אנרגיה
    צהריים ארוחה מלאה כפי שתארת - אורז + בשר + ירקות
    אחר הצהריים - יוגורט + 3 כפות גבינה דלת שומן + פרי
    ערב : 2-3 פרוסת לחם + קופסאת טונה מסוננת משמן או 5 פרוסת פסטרמה
    סלט ירקות + כף טחינה
    לילה - פרי
    זו רק דוגמא קטנה להתחלת הסדר - נסה וחזור אלינו עם ההערות שלך - האם נותרת רעב , מה היה טוב ומה לא .

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו