מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- המלצות לתפריט...אלעד06/01/2009
שמי אלעד הגובה שלי הוא 1.87 ס"מ משקל 88 ק"ג ואני בן 23 וחצי. אני כרגע מתאמן בצורה חובבנית אך אני מתחיל בשבוע הבא אימון קבוע ורציני של 4 פעמים בשבוע בחדר הכושר כאשר מטרת האימון הוא חיטוב הגוף. הייתי רוצה לקבל מעט המלצות לתפריט יומי שיתאים למטרותיי וכמו כן אם יש דיאטנית שמתמחה בספורט שהייתם ממליצים באזור אילת. תודה מראש, אלעד.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הי אלעד
גילה אדלר06/01/2009העבר כאן את סדר חייך , פעילות , ומה אתה אוכל היום לדוגמא , ואני אתקן לך את התפריט למטרותיך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסדר יום...
אלעד07/01/2009האמת שאין לי בכלל תפריט כלשהו מאחר ועד היום לא עסקתי בנושא אבל בד"כ אני לא אוכל ארוחת בוקר, אני מתאמן לקראת הצהריים, בצהריים אני אוכל אורז או פסטה עם מנה בשרית כלשהי ובערב סלט עם גבינה או קוטג' אני יודע שאני צריך לאכול יותר ולהכניס יותר אבות מזון לתזונה אבל אין לי כל כך ידע כדי לבנות תפריט מאוזן ודל שומן
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי אלעד
גילה אדלר08/01/2009מספר נקודות חשובות :
1. חשובה ארוחת בוקר אם אתה מתעמל לקראת הצהריים . ארוחת בוקר 3 שעות לפני האימון תכלול 2 פרוסת לחם מלא + 3 כפות קוטג' 3% או כוס חלב + כוס קורנפלקס
לפני האימון - תדלוק של 2 יחידות פרי כמו 1 בננה או 2 תמרים או חטיף אנרגיה
צהריים ארוחה מלאה כפי שתארת - אורז + בשר + ירקות
אחר הצהריים - יוגורט + 3 כפות גבינה דלת שומן + פרי
ערב : 2-3 פרוסת לחם + קופסאת טונה מסוננת משמן או 5 פרוסת פסטרמה
סלט ירקות + כף טחינה
לילה - פרי
זו רק דוגמא קטנה להתחלת הסדר - נסה וחזור אלינו עם ההערות שלך - האם נותרת רעב , מה היה טוב ומה לא .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
חג הפסח בשישי הקרוב
התזונה שלנו אבות המזון
תוספת פחמימתית(קבוצת הדגנים-פיתה) בארוחה וכללי
ריצת מרתון - תזונה בזמן הריצה?
אגוזים שעתיים אחרי חלבונים
צום יום הכיפורים ואבות המזון שיחול בעוד יומיים
עליית מסת שריר ובמקביל הפחתת אחוזי שומן בגוף
התפריט האישי שמותאם לכל אדם אישית
קלוריות בגינגר מופחת סוכר
ערוץ הבריאות
האם אורח חייכם בריא?