שאלה לגבי אוכל

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה לגבי אוכל
    מעין
    22/01/2009

שלום, גובהי 160 ושוקלת 48 התחלתי עבודה חדשה ויש שם חדר אוכל מכל טוב. השאלה שלי היא מה רצוי שאני אוכל שם כדי לא להעלות במשקל ומה הן הכמויות מכל אוכל? האוכל שמוצע שם הוא פסטה, פירה,שניצל,אורז,ציפס (שכמובן שאיני אוכלת),מגוון סלטים, כל סוגי הלחמים ועוד... חשוב לציין שאני עושה הליכה/אופניים 5 פעמים בשבוע שעה בכל פעם. איני אוכלת לפני ההליכה מפני שאחרי ארוחת הצהריים שמתקיימת בסביבות השעה 1 בעבודה עד השעה 4/5 שאני יוצאת להליכה/אופניים הבטן לא מקרקרת. בנוסף רציתי לדעת מה רצוי לאכול אחרי הפעילות הגופנית? ושוב נכון לציין שאיני רעבה כ"כ אחרי פעילות גופנית ובדרך כלל שותה מים כמובן ואח"כ אוכלת גבינה5% עם מלפפון ולפעמים שעה לאחר מכן מעדן 0%. תודה רבה על המענה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלה לגבי אוכל

הוספת תגובה

• היי מעיין

גילה אדלר
    23/01/2009

נראה לי שאת יודעת מצויין מה לאכול בחדר האוכל ולא אוכל לחדש לך במיוחד . רק כמה נקודות .
    1.שימי לב לכלול פירות וירקות בתפריט ודאגי להביא מהבית את רכיבי המזון שלא קיימים בחדר האוכל .
    2.אכלי גם ארוחות ביניים קטנות הכוללות פרי או יוגורט כפי שציינת כדי להגיע פחות רעבה לחדר האוכל וכך תוכלי ביתר הצלחה לבחור מזונות הנכונים לך
    3. לפני האימון אכלי פרי או שתי מיץ פרי טבעי
    4. לאחר האימון - אכלי ארוחת ערב הכוללת מנת חלבון כ-35 גר' + ירקות ופחמימות כפי שאת עושה .
    בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תגובה

מעין
    23/01/2009

קודם כל, תודה על המענה המהיר. לגבי סעיף 4- תוכלי לתת דוגמאות לסוגי אוכל שהם בעלי 35 גר' חלבון? שבת שלום

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מעיין יקרה

גילה אדלר
    28/01/2009

35 גר' חלבון יש בקופסאת טונה / ב150 גר' חזה עוף / בגביע גבינה 3% שומן + ביצה / ב3 קציצות בשר מבושלות /.......
    בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו