מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שאלה לגבי אוכלמעין22/01/2009
שלום, גובהי 160 ושוקלת 48 התחלתי עבודה חדשה ויש שם חדר אוכל מכל טוב. השאלה שלי היא מה רצוי שאני אוכל שם כדי לא להעלות במשקל ומה הן הכמויות מכל אוכל? האוכל שמוצע שם הוא פסטה, פירה,שניצל,אורז,ציפס (שכמובן שאיני אוכלת),מגוון סלטים, כל סוגי הלחמים ועוד... חשוב לציין שאני עושה הליכה/אופניים 5 פעמים בשבוע שעה בכל פעם. איני אוכלת לפני ההליכה מפני שאחרי ארוחת הצהריים שמתקיימת בסביבות השעה 1 בעבודה עד השעה 4/5 שאני יוצאת להליכה/אופניים הבטן לא מקרקרת. בנוסף רציתי לדעת מה רצוי לאכול אחרי הפעילות הגופנית? ושוב נכון לציין שאיני רעבה כ"כ אחרי פעילות גופנית ובדרך כלל שותה מים כמובן ואח"כ אוכלת גבינה5% עם מלפפון ולפעמים שעה לאחר מכן מעדן 0%. תודה רבה על המענה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר היי מעיין
גילה אדלר23/01/2009נראה לי שאת יודעת מצויין מה לאכול בחדר האוכל ולא אוכל לחדש לך במיוחד . רק כמה נקודות .
1.שימי לב לכלול פירות וירקות בתפריט ודאגי להביא מהבית את רכיבי המזון שלא קיימים בחדר האוכל .
2.אכלי גם ארוחות ביניים קטנות הכוללות פרי או יוגורט כפי שציינת כדי להגיע פחות רעבה לחדר האוכל וכך תוכלי ביתר הצלחה לבחור מזונות הנכונים לך
3. לפני האימון אכלי פרי או שתי מיץ פרי טבעי
4. לאחר האימון - אכלי ארוחת ערב הכוללת מנת חלבון כ-35 גר' + ירקות ופחמימות כפי שאת עושה .
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה
מעין23/01/2009קודם כל, תודה על המענה המהיר. לגבי סעיף 4- תוכלי לתת דוגמאות לסוגי אוכל שהם בעלי 35 גר' חלבון? שבת שלום
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמעיין יקרה
גילה אדלר28/01/200935 גר' חלבון יש בקופסאת טונה / ב150 גר' חזה עוף / בגביע גבינה 3% שומן + ביצה / ב3 קציצות בשר מבושלות /.......
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
חג הפסח בשישי הקרוב
התזונה שלנו אבות המזון
תוספת פחמימתית(קבוצת הדגנים-פיתה) בארוחה וכללי
ריצת מרתון - תזונה בזמן הריצה?
אגוזים שעתיים אחרי חלבונים
צום יום הכיפורים ואבות המזון שיחול בעוד יומיים
עליית מסת שריר ובמקביל הפחתת אחוזי שומן בגוף
התפריט האישי שמותאם לכל אדם אישית
קלוריות בגינגר מופחת סוכר
ערוץ הבריאות
האם אורח חייכם בריא?