ריצה על הבוקר ב 5 מה צריך לקחת?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ריצה על הבוקר ב 5 מה צריך לקחת?
    שטילמן רותם
    23/01/2009

אני מתאמנת כבר כ 8 שנים בחדר כושר, אני רצה בשבת על כביש+מסלול ריצה בפארק בסביבות 11 ק"מ, שאר בשבוע, אני מתאמנת בחדר כושר כ4-5 פעמים כאשר אני משלבת ריצה יחד עם אימון משקולות לסירוגין , אימון מחזורי על.(עדיין עם אותה כמות ק"מ)אני רצה עם שעון דופק. רציתי לדעת, מה צריך לפני אימון בוקר של ריצה? אני ניסיתי פרי, חטיף אך אני סובלת מבחילות בזמן הריצה והכל עולה לי למעלה, עד עכשיו אני שותה תה ירוק נקי ללא ממתיק+ כפית פולן. השאלה היא: האם זה מספיק טוב לעלות לי את האנרגיה ולשרוף שומן? האם יש פתרון אחר שיקפיץ לי את האנרגיה ב 5 בבוקר לפני הריצה? רותם

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• היי רותם

גילה אדלר
    28/01/2009

ב5 בבוקר לאכול ? מנסיון של מאומנים שלי שחלקם רצי מרתון הנכון הוא מה שאת מרגישה . יש שלוגמים מים יוצאים לריצה של 10 ק"מ ויותר ולאחריה אוכלים ושותים , יש ששותים מעט קפה + עוגיית גרנולה יש ששותים 1/2 כוס מיץ טבעי מסונן כמו סיידר תפוחים או תפוזים .
    נסי מה שמתאים לך וזה הנכון לעשות

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו