דיאטה ופעילות גופנית

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• דיאטה ופעילות גופנית
    נעם
    03/02/2009

שלום! רציתי לשאול שאלה שאולי היא טריוויאלית, אבל אני לא מצליח למצוא את התשובה בשבילה. אני בעודף משקל, אבל שרירי ומנסה למצוא דיאטה שתהיה לי טובה: מצד אחד, אני רוצה לעבוד עבודה אנאירובית, אבל אין לי יכולת כלכלית לעמוד בהוצאות הרבות הנלוות. מצד שני, אני לא רוצה לעשות דיאטה כזו שתגרום לי לירידה נוראית ודרסטית במסת השריר. אז בעצם יש לי כמה שאלות: 1. האם תוכלי להפנות אותי לתפריט דיאטה כזה שעונה על השאלות שלי? 2. האם זה חכם לרדת קודם כל במשקל, ואז לעבור לבניית גוף? תודה רבה!!! נעם

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    דיאטה ופעילות גופנית

הוספת תגובה

• דיאטה ופעילות גופנית

גילה אדלר
    07/02/2009

1. ניתן לעשות פעילות אנאירובית ללא הוצאה כספית גדולה על ידי שימוש במשקולות בבית , במתח , ובמשקל הגוף .
    2. דיאטה להורדת אחוזי שומן כדאי לעשות תוך כדי פעילות גופנית משולבת אירובית ואנאירובית .
    3.לא כדאי לרדת במשקל ואז לעבור לבניית שריר , עושים זאת במקביל .

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה על התשובה

נעם
    07/02/2009

אבל האם תוכלי בבקשה לכתוב ביתר פירוט, איזה מין דיאטה עליי לעשות, איפה אוכל למצוא תכנית כושר המתאימה למשקולות ביתיות, אפילו אם תוכלי להפנות אותי לדיאטנית שתוכל לעזור בענייני... אני נאבק באופן מתמיד במשקל עודף ולא מצליח למצוא את הדרך... תודה!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הי נועם

גילה אדלר
    09/02/2009

היכן אתה גר ? אם בקרבת ראשון לציון אוכל לסייע לך ואם באזור אחר דיאטנים אחרים .
    לגבי תרגילי משקולות כדאי לקחת שיעור אחד או שניים פרטיים על ידי מדריך כושר שיעבוד איתך על כל תרגיל בצורה נכונה .

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• היי גילה

נעם
    09/02/2009

אני גר בבאר שבע... העניין הוא שאני סטודנט ואין לי גרוש מיותר..אני מחפש עזרה במינימום אפשרי של כסף... ניסיתי המון דיאטנים והכסף פשוט אזל... אם את מכירה מישהו שיכול לעזור- אני אשמח...

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• נעם יקר

גילה אדלר
    11/02/2009

הדבר הטוב ביותר הוא לפנות דרך קופת החולים שלך לדיאטנית ואם היא רוצה להתייעץ איתי אשמח מאוד להנחות אותה .
    בברכה
    גילה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו