הליכון -שיטה בריאה להכנס לכושר

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הליכון -שיטה בריאה להכנס לכושר
    מירית
    17/02/2009

שלום רב, רכשתי הליכון וברצוני לברר מהי הדרך הכי נכונה כדי להכנס לכושר,התחלתי לעשות חצי שעה במהירות של 5.5 ,מתי ומה התדירות עליה בזמן ומהירות המומלצת, לפני כשנתיים נרשמתי לחדר כושר וישירות התחלתי לעשות הליכון שעה במהירות גבוהה לאחר מכן סבלתי תקופה מה מסחרחורות , אני לא יודעת אם זה קשור,אך הפעם אני רוצה לעשות את זה נכון ושאלה נוספת כרגע אחרי האימון הקצר הזה אני יורדת מהליכון ומרגישה סחרחורת ,האם זה מהפעולה עצמה וזה תקין ועניין של הרגל? תודה ענקית מראש

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• למירית

רעות גרוס
    17/02/2009

יש לך לחץ דם נמוך? לחץ דם נמוך גורם גם לסחרחורות. יש לשתות הרבה מים ולנשום עמוק גם קפאין מעלה את לחץ הדם.

אני צריכה לדעת פרטים עליך: בת כמה את? מהו גובהך? משקלך? יהיה קל יותר להדריך אותך.
    בברכה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• קודם כל תודה , אני בת 27 גובה-164

מירית
    18/02/2009

משקל 59 , איני סובלת מלחץ דם , ברצוני לרדת במקשל ושמח לשמוע מהי הדרך המומלצת לשימוש בהליכון תודה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• היי מירית

גילה אדלר
    21/02/2009

מסילה , מסלול דרך נהדרת להיכנס לכושר אך הקפידי:
    1. להתחיל במהירות נמוכה מזו שאת מגיעה אליה באימון 5 דקות בסיום האימון לרדת במהירות עד לעצירה . לעולם לא לעבור מהליכ המאוד מהירה לעצירה מוחלטת .
    רכשי שעון דופק ועקבי אחר הדופק באימון .
    אלי לפני האימון פרי לשמירת רמת סוכ רבדם
    הקפידי על שתיית מים במשך האימון ובסיומו

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו