חוות דעת לגבי תפריט להרזיה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• חוות דעת לגבי תפריט להרזיה
    שילי
    23/02/2009

היי, אני בת 22, משקלי 63.5 וגובהי 1.62. לפי בדיקות משקל ואחוזי שומן במכשיר הטניטה נמצא שיש לי 29% שומן. מעוניינת להוריד 5 אחוזי שומן ו7-8 ק"ג. אשמח אם תוכלו לחוות את דעתכן המקצועית על התפריט והפעילות שלי כדי שאדע אם אני בדרך הנכונה. בוקר: 2 לחם קל+ 2-3 כפות קוטג' 3% וירק. נסקפה עם רבע כוס חלב סויה ביניים: חצי גביע קוטג' 3% עם ביצה קשה וירק. אם יום מסוים אני לא אוכלת ביצה קשה אני אוכלת פרוסת לחם קל אחד עם הקוטג' והירק. צהריים: חזה עוף בגריל+ כוס של קטניות (גרגרי חומוס ואפונה) או: כוס פחמימה מלאה+ ירקות מבושלים+ כפית שמן זית+ירק טרי אחה"צ: אימון של 30-40 דק' אירובי (סקי או הליכון או אופניים)- 3 פעמים בשבוע ולאחריו אוכלת חטיף אנרגיה עד 100 קלוריות. בנוסף אוכלת פרי רגיל או 2-3 פירות יבשים. 3/4 כוס חלב 3% בנוסף. ערב: 2 פרוסות לחם קל+ קוטג'+ רבע אבוקדו+ ביצה (בימים שלא אכלתי בכלל באותו היום)/טונה+סלט לעתים אוכלת פשטידה+סלט+כפית שמן זית או אופציה שלישית: פסטה (כוס וחצי בערך) עם חצי קופסת קוטג' 3% וירקות+כפית שמן זית. לילה: פרי בנוסף, בד"כ בסופי שבוע אוכלת 2 קינוחים (פרוסת עוגה, מאפה קטן...). ספורט: כפי שכתבתי, 3 פעמים בשבוע עושה ארובי של 30-40 דק' (לעתים שיעור ספינינג אחד מתוכם). בנוסף, פעמיים שיעור חיטוב ועיצוב בסטודיו סי. אשמח לשמוע את דעתכן:) ת ו ד ה !

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• בנוסף,

שילי
    23/02/2009

הומלץ לי לקחת תוסף של אומגה 3 בכל יום. האם אכן חשוב וכדאי?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מדוע אין התייחסות להודעה שלי??

שילי
    26/02/2009

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לשירלי

רעות גרוס
    27/02/2009

תפריט טוב מאוד. הייתי מעלה ל 4 פעמים בשבוע אירובי, (3 פעמים בח"כ) ופעם בחוץ (אם אין לך כוח להגיע לח"כ) + הייתי מוסיפה אימון משקולות 3 פעמים בשבוע (אפילו במקום סטודיו סי) - את תתחזקי הרבה יותר ותתחטבי יותר, כמו כן תעלי מסת שריר (בנות לא מעלות הרבה מסת שריר), אך החלבונים שאת אוכלת יופנו לבניית השריר ולא לתאי השמן (אם הם בעודף).
    זו דעתי. מנסיון, אימון משקולות עוזר לא פחות מאימון אירובי בירידה במשקל ובירידה ב % השומן.

כמו כן, בכל הזדמנות שיש לך תעלי במדרגות במקום במעלית, לכי יותר, תהיי יותר בתנועה.
    בברכה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו