תזונה בעקבות שינוי אורח חיים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תזונה בעקבות שינוי אורח חיים
    נתנאל
    27/02/2009

שלום הנני מתאמן מספר שנים במכון כושר ומקפיד על אורח חיים בריא ב"ה יש תוצאות וגופי נראה חטוב ומחוטב אך לצערי הרב בצבא נפצעתי ברגל דבר שמנע ממני להתאמן תקופה ארוכה וכן גרם לי להתקפי בולימיה שבהם טופלתי וכיום אני נגמלתי מהבולימיה אך לצערי הרב הבולימיה גרמה לאולקוס (דבר שמכריח אותי לזלול תמיד) המצב לא הפריע לי כי הבראתי עם הרגל והתאמנתי אז לא אכפת לי לאכול בעודני שורף קלוריות אך הצרות לא הפסיקו לבוא ושלשום קרעתי רצועות בכתף ככל הנראה לא אתאמן מספר חודשים דבר שלחלוטין יכול להחזיר אותי אחורה (בולימה אני לא אחזור בחיים כי חוויתי כבר מה זה) אבל מבחינה נפשית זה מאוד יכאב לי לכן אני פונה אלייך במטרה לסייע לי להרכיב לעצמי תפריט שימנע ממני להשמין.ישביע את תאבוני הרב ויעזור לי עם השגרה שנכפתה עליי תודה מראש

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• נתנאל

רעות גרוס
    27/02/2009

האם אינך מסוגל לבצע כל פעילות אירובית? (מכשיר הסקי לא מצריך ממך להזיז את הכתף).

בעניין התפריט, איננו יכולות לבנות לך תפריט. יש הרבה פרמטרים שקובעים בבניית תפריט שיתאים לך אישית (לפי גובה, משקל, סדר יום, אהבת אוכל וכו').
    הפורום נועד לתת מענה לשאלות האנשים. פנה לדיאטנית קלינית (בקופות חולים זול יותר) שתבנה לך תפריט שתוכל להתמיד בו.
    בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מכשיר הסקי?

נתנאל
    28/02/2009

תודה על התגובה רק אם תפרטי לי מזה מכשיר הסקי יהיה נחמד עבורי כי הנני מאוד מחפש פעילות אלטרנטיבית

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• נתנאל

רעות
    02/03/2009

מכשיר סקי = אלפטיקל = קרוסטריינר, תשאל את המאמן בחדר כושר הוא מכיר את המכשיר בברכה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו