מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- תזונה בעקבות שינוי אורח חייםנתנאל27/02/2009
שלום הנני מתאמן מספר שנים במכון כושר ומקפיד על אורח חיים בריא ב"ה יש תוצאות וגופי נראה חטוב ומחוטב אך לצערי הרב בצבא נפצעתי ברגל דבר שמנע ממני להתאמן תקופה ארוכה וכן גרם לי להתקפי בולימיה שבהם טופלתי וכיום אני נגמלתי מהבולימיה אך לצערי הרב הבולימיה גרמה לאולקוס (דבר שמכריח אותי לזלול תמיד) המצב לא הפריע לי כי הבראתי עם הרגל והתאמנתי אז לא אכפת לי לאכול בעודני שורף קלוריות אך הצרות לא הפסיקו לבוא ושלשום קרעתי רצועות בכתף ככל הנראה לא אתאמן מספר חודשים דבר שלחלוטין יכול להחזיר אותי אחורה (בולימה אני לא אחזור בחיים כי חוויתי כבר מה זה) אבל מבחינה נפשית זה מאוד יכאב לי לכן אני פונה אלייך במטרה לסייע לי להרכיב לעצמי תפריט שימנע ממני להשמין.ישביע את תאבוני הרב ויעזור לי עם השגרה שנכפתה עליי תודה מראש
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נתנאל
רעות גרוס27/02/2009האם אינך מסוגל לבצע כל פעילות אירובית? (מכשיר הסקי לא מצריך ממך להזיז את הכתף).
בעניין התפריט, איננו יכולות לבנות לך תפריט. יש הרבה פרמטרים שקובעים בבניית תפריט שיתאים לך אישית (לפי גובה, משקל, סדר יום, אהבת אוכל וכו').
הפורום נועד לתת מענה לשאלות האנשים. פנה לדיאטנית קלינית (בקופות חולים זול יותר) שתבנה לך תפריט שתוכל להתמיד בו.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמכשיר הסקי?
נתנאל28/02/2009תודה על התגובה רק אם תפרטי לי מזה מכשיר הסקי יהיה נחמד עבורי כי הנני מאוד מחפש פעילות אלטרנטיבית
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנתנאל
רעות02/03/2009מכשיר סקי = אלפטיקל = קרוסטריינר, תשאל את המאמן בחדר כושר הוא מכיר את המכשיר בברכה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
חג הפסח בשישי הקרוב
התזונה שלנו אבות המזון
תוספת פחמימתית(קבוצת הדגנים-פיתה) בארוחה וכללי
ריצת מרתון - תזונה בזמן הריצה?
אגוזים שעתיים אחרי חלבונים
צום יום הכיפורים ואבות המזון שיחול בעוד יומיים
עליית מסת שריר ובמקביל הפחתת אחוזי שומן בגוף
התפריט האישי שמותאם לכל אדם אישית
קלוריות בגינגר מופחת סוכר
ערוץ הבריאות
האם אתם טובים במיטה?