יש לי כמה שאלות..

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• יש לי כמה שאלות..
    שיר
    04/03/2009

אני בת 21 גובה 154 שוקלת 48.5 האם זה משקל תקין? אני רוצה לרדת 4 קילו במשקל איך עושים את זה.? אני לא מצליחה לרדת גרם למרות שאני לא אוכלת גאנק או אוכל מטוגן בכלל ולא חסידה של ממתקים ושוקולדים או עוגיות אני לא נוגעת בזה. אני אוכלת המון המון ירקות . מה עושים??? תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    יש לי כמה שאלות..

הוספת תגובה

• שיר

רעות גרוס
    04/03/2009

ה BMI שלך (מדד להשמנה) הוא 20.4 - BMI20-24.9 טוב מאוד ואת נמצאת בחלק התחתון.
    את לא צריכה לרדת במשקל אבל אולי ב % שומן (צריך לבדוק % שומן), לכן תמשיכי לאכול מה שאת אוכלת אך תוסיפי פעילות גופנית שכוללת פעילות אירובית (ריצה/הליכה/אופניים/ מכשיר סקי בחדר כושר) + אימון משקולות (אני תמיד ממליצה לעבוד גם במשקולות לחיזוק הגוף - תורם גם לירידה ב % שומן)
    בברכה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה!

שיר
    06/03/2009

אני עושה ספינינג 3-4 פעמים בשבוע ושעה אחת עיצוב. זה עדיין לא מספיק כנראה.. כי אני ממש לא מצליחה לרדת במשקל.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שיר

רעות
    06/03/2009

תוסיפי משקולות במקום עיצוב 3 פעמים בשבוע!!! ואני בטוחה שיהיה לך שינוי בגוף

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו