תזונה לקויה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תזונה לקויה
    דנה
    12/03/2009

שלום יש לי ילד בן 9.5 שמתאמן 5 פעמים בשבוע טניס תחרותי התזונה שלו מאוד לקויה הוא כמעט ולא אוכל בשרים הפריטין אצלו יחסית נמוך הייתי איתו אצל תזונאית ספורט אבל כמובן שהכל טוב ויפה בשבועות הראשונים אני מאוד מוטרדת הוא אוהב לאכול קיטניות מכל סוג השאלה היא אם זה תחליף מלא לחלבונים ואם כן באיזה כמויות זה באמת זהה. והאם בשניצל מטוגן או שניצל תירס יש מספיק חלבונים? תודה רבה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    תזונה לקויה

הוספת תגובה

• דנה

רעות גרוס
    14/03/2009

בשניצל (חזה עוף) יש חלבון, בשניצל תירס (תירס שייך לקב' הדגנים - פחמימות) אין לי מושג איך הוא עשוי וכמה חלבונים יש בו (את יכולה להסתכל על האריזה של השניצלים ולחשב את כמות החלבונים ליחידה).
    בקשר לקיטניות, קיטניות יחד עם דגנים (=אורז, קינואה, חיטה, שיבולת שועל ותירס) = חלבון מלא ולכן יש לאכול אותם יחד.
    חלבון, ב 100 ג' שעועית לבנה מבושלת יש 10 ג' חלבון, מכילה 3.7 מ"ג ברזל (100 ג' בשר בקר מכיל 2.3 מ"ג ברזל), מכילה כמות סידן השווה לכחצי כוס חלב.
    מקור נוסף לחלבונים הם מוצרי החלב דלי השומן, ביצים ודגים.

בברכה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו