מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- POWER CAPSאורן12/03/2009
שלום רב, אני בן 28 משקל 89 ק"ג גובה 1.77 מטר. מתאמן בחדר כושר כשלוש פעמים בשבוע. בזמן האימון פעמים רבות חש עייפות המקשה עליי לשמור על איכות האימון המורכב מחלק ראשון אנאירובי וחלק שני אירובי שני החלקים במאמץ גבוה יחסית (עבורי). אני נמנע מלהשתמש במשקאות אנרגטיים עקב כמות הקלוריות המצויה בהם, מה שנוגד את מטרת האימון שלי. לאחרונה נתקלתי בתוספים חדשים יחסית: הידרוקסיקאט, אל קרניטין ו-POWER CAPS. תוספים אלה מסייעים בהפחתת עייפות ושריפת שומן. לגבי השניים הראשונים הבנתי כי מדובר בחומרים כימיים וכדאי להימנע. רציתי לדעת האם יש בידך מידע לגבי POWER CAPS והאם יש תופעות לוואי שכדאי לשקול? תודה, אורן.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לאורן
רעות גרוס14/03/2009מצטערת, לא מכירה את המוצר. לגבי העייפות, אתה אוכל מספיק? צורך מספיק פחמימות וחלבונים?
אוכל לפני האימון? תיקח פרי או יוגורט עם גרנולה ותאכל בין החלק האנאירובי והאירובי, זה יתן לך אנרגיה להמשך האימון. אני מעדיפה לאכול מזון מאשר לצרוך חומרים כלשהם.
בברכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשימוש בתוסף
אורן16/03/2009אני משתדל לאכול נכון לפני, אחרי האימון ובאופן כללי. יחד עם זאת אני מגיע לאימון אחרי יום עבודה ארוך ומתיש ויש לי קושי לשמור על רמה אנרגטית סבירה בכדי להפיק איזושהי תועלת מהאימון. כמו כן, יש לי קושי בשריפת שומן וירידה במשקל לעומת אנשים אחרים. קיים תוסף בשם הידרוקסיקאט שמקבל ביקורות מצוינות ורציתי לדעת האם את מכירה אותו? תודה, אורן.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאורן
רעות גרוס17/03/2009לקחתי בעבר תוסף לשריפת שומן (בחו"ל, לא זוכרת את שמו) מה שקרה שהיה לי דופק גבוה מאוד (יומיים ראשונים לא נרדמתי בגלל הדופק הגבוה), התוסף נתן לי הרבה אנרגיה בריצה (גם הידרוקסילט נותן הרבה אנרגיה), במקום 40 דק' ריצה יכולתי לרוץ גם שעה וחצי (לא עשיתי זאת כדי לא להעמיס ולפגוע ברכיים ובגב), בסיכום - לא ירדתי במסת השומן. לא מכירה הידרוקסיקאט, ראיתי באינטרנט על התוסף וגם שם שמעתי המלצות, לא יודעת איך הוא פועל ומה התסמינים הפיזיולוגים שלו, אני יודעת שאנשים שצורכים אותו אוכלים נכון ומתאמנים נכון וכך יש תוצאות (לא יודעת אם זה בגלל התוסף) ולכן אתה יכול לנסות חודש ולראות איך זה משפיע עליך - כמובן חייבים לאכול נכון.
בברכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאלקרניטין
אורו18/03/2009לגבי ההידרוקסיקאט אכן מסתובבות הרבה שמועות חיוביות. מצד שני רופא ספורט טען בפניי כי ידוע על קשר מסוים בין מקרים של שימוש בהידרוקסיקאט ונזקי כבד ותמס השריר. אבל אני מניח שתופעות כאלה נגרמות משימוש ממושך ו/או לא נכון בתוסף (לא?). האם את יודעת משהו לגבי אלקרניטין?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאלקרניטין
אורו18/03/2009לגבי ההידרוקסיקאט אכן מסתובבות הרבה שמועות חיוביות. מצד שני רופא ספורט טען בפניי כי ידוע על קשר מסוים בין מקרים של שימוש בהידרוקסיקאט ונזקי כבד ותמס השריר. אבל אני מניח שתופעות כאלה נגרמות משימוש ממושך ו/או לא נכון בתוסף (לא?). האם את יודעת משהו לגבי אלקרניטין?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאורן
רעות18/03/2009לא, מצטערת, אני בעד אורח חיים בריא ונכון, ז"א לאכול נכון (אם אתה מתאמן, להוסיף חלבונים) + אימונים בברכה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
חג הפסח בשישי הקרוב
התזונה שלנו אבות המזון
תוספת פחמימתית(קבוצת הדגנים-פיתה) בארוחה וכללי
ריצת מרתון - תזונה בזמן הריצה?
אגוזים שעתיים אחרי חלבונים
צום יום הכיפורים ואבות המזון שיחול בעוד יומיים
עליית מסת שריר ובמקביל הפחתת אחוזי שומן בגוף
התפריט האישי שמותאם לכל אדם אישית
קלוריות בגינגר מופחת סוכר
ערוץ הבריאות
האם אורח חייכם בריא?