POWER CAPS

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• POWER CAPS
    אורן
    12/03/2009

שלום רב, אני בן 28 משקל 89 ק"ג גובה 1.77 מטר. מתאמן בחדר כושר כשלוש פעמים בשבוע. בזמן האימון פעמים רבות חש עייפות המקשה עליי לשמור על איכות האימון המורכב מחלק ראשון אנאירובי וחלק שני אירובי שני החלקים במאמץ גבוה יחסית (עבורי). אני נמנע מלהשתמש במשקאות אנרגטיים עקב כמות הקלוריות המצויה בהם, מה שנוגד את מטרת האימון שלי. לאחרונה נתקלתי בתוספים חדשים יחסית: הידרוקסיקאט, אל קרניטין ו-POWER CAPS. תוספים אלה מסייעים בהפחתת עייפות ושריפת שומן. לגבי השניים הראשונים הבנתי כי מדובר בחומרים כימיים וכדאי להימנע. רציתי לדעת האם יש בידך מידע לגבי POWER CAPS והאם יש תופעות לוואי שכדאי לשקול? תודה, אורן.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    POWER CAPS

הוספת תגובה

• לאורן

רעות גרוס
    14/03/2009

מצטערת, לא מכירה את המוצר. לגבי העייפות, אתה אוכל מספיק? צורך מספיק פחמימות וחלבונים?
    אוכל לפני האימון? תיקח פרי או יוגורט עם גרנולה ותאכל בין החלק האנאירובי והאירובי, זה יתן לך אנרגיה להמשך האימון. אני מעדיפה לאכול מזון מאשר לצרוך חומרים כלשהם.
    בברכה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שימוש בתוסף

אורן
    16/03/2009

אני משתדל לאכול נכון לפני, אחרי האימון ובאופן כללי. יחד עם זאת אני מגיע לאימון אחרי יום עבודה ארוך ומתיש ויש לי קושי לשמור על רמה אנרגטית סבירה בכדי להפיק איזושהי תועלת מהאימון. כמו כן, יש לי קושי בשריפת שומן וירידה במשקל לעומת אנשים אחרים. קיים תוסף בשם הידרוקסיקאט שמקבל ביקורות מצוינות ורציתי לדעת האם את מכירה אותו? תודה, אורן.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אורן

רעות גרוס
    17/03/2009

לקחתי בעבר תוסף לשריפת שומן (בחו"ל, לא זוכרת את שמו) מה שקרה שהיה לי דופק גבוה מאוד (יומיים ראשונים לא נרדמתי בגלל הדופק הגבוה), התוסף נתן לי הרבה אנרגיה בריצה (גם הידרוקסילט נותן הרבה אנרגיה), במקום 40 דק' ריצה יכולתי לרוץ גם שעה וחצי (לא עשיתי זאת כדי לא להעמיס ולפגוע ברכיים ובגב), בסיכום - לא ירדתי במסת השומן. לא מכירה הידרוקסיקאט, ראיתי באינטרנט על התוסף וגם שם שמעתי המלצות, לא יודעת איך הוא פועל ומה התסמינים הפיזיולוגים שלו, אני יודעת שאנשים שצורכים אותו אוכלים נכון ומתאמנים נכון וכך יש תוצאות (לא יודעת אם זה בגלל התוסף) ולכן אתה יכול לנסות חודש ולראות איך זה משפיע עליך - כמובן חייבים לאכול נכון.
    בברכה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אלקרניטין

אורו
    18/03/2009

לגבי ההידרוקסיקאט אכן מסתובבות הרבה שמועות חיוביות. מצד שני רופא ספורט טען בפניי כי ידוע על קשר מסוים בין מקרים של שימוש בהידרוקסיקאט ונזקי כבד ותמס השריר. אבל אני מניח שתופעות כאלה נגרמות משימוש ממושך ו/או לא נכון בתוסף (לא?). האם את יודעת משהו לגבי אלקרניטין?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אלקרניטין

אורו
    18/03/2009

לגבי ההידרוקסיקאט אכן מסתובבות הרבה שמועות חיוביות. מצד שני רופא ספורט טען בפניי כי ידוע על קשר מסוים בין מקרים של שימוש בהידרוקסיקאט ונזקי כבד ותמס השריר. אבל אני מניח שתופעות כאלה נגרמות משימוש ממושך ו/או לא נכון בתוסף (לא?). האם את יודעת משהו לגבי אלקרניטין?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אורן

רעות
    18/03/2009

לא, מצטערת, אני בעד אורח חיים בריא ונכון, ז"א לאכול נכון (אם אתה מתאמן, להוסיף חלבונים) + אימונים בברכה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו