בעיות במערכת העיכול והורדה במשקל

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בעיות במערכת העיכול והורדה במשקל
    רות צוברי
    15/03/2009

שלום, אני בת 25 וסובלת מבעיות בעיכול שבאות לידי ביטוי בגזים ובעצירות (יש לי יציאה אחת לארבעה ימים) האם יש מרכיבי מזון כלשהם שיכולים לעזור? כמו כן, אני מנסה לרדת במשקל ולחטב את הגוף אני שותה ליטר וחצי מים ביום, רצה 40 דקות 4 פעמים בשבוע ,אוכלת הרבה ירקות ונמנעת ממטוגנים,מתוקים וכדומה ועדיין לאחר חודש הצלחתי להוריד רק קילוגרם אחד . האם תוכלי לייעץ לי איך להוריד יותר מהר וביעילות?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• לרות

רעות גרוס
    17/03/2009

ראשית העצירות, יש 2 אפשרויות: 1. לא אוכלת מספיק סיבים תזונתיים - לכן יש לאכול כ 20-25 גר' סיבים תזונתיים. תטחני פשתן ושימי ביוגורט 2 כפות פשתן טחון, אפשר שיבולת שועל או סובין, שתי לפחות 2 ליטר מים ביום. יש הצעות להשרות כל הלילה כמה שזיפים מיובשים ובבוקר לשתות את המים, לקחת בבוקר כף שמן זית על בטן ריקה (יש אומרים כף שמן זית + לימון עם מים פושרים)...ועוד.
    2. יש בעיה בתנועתיות של מערכת העיכול (בד"כ בגלל כדורים לקסטיביים - שעוזרים ביציאות), במקרה זה דיקור סיני יעיל ביותר כמו כן הייתי מציאה עם הדיקור יום יום לאכול יוגורט עם פשתן טחון או/ ו שיבולת שועל.

בעניין הירידה במשקל והאימון. אם את הולכת לשרותים 1 ל 4 ימים, יש לך במעי הגס הרבה צואה שהיא שוקלת, ולכן את לא רואה ירידה (במקרה של עצירות בדר"כ אין כל כך פתרונות לרפואה הקובנציונאלית ולכן פה הייתי הולכת לאלטרנטיבי - דיקור סיני היעיל ביותר אבל גם רפלקסולוגיה עוזר). הייתי מצרפת לאימונים שלך 3 פעמים בשבוע אימון משקולות (את יכולה לבצע אחרי האירובי), תראי שיפור בגופך.
    בברכה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו