מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- בעיות במערכת העיכול והורדה במשקלרות צוברי15/03/2009
שלום, אני בת 25 וסובלת מבעיות בעיכול שבאות לידי ביטוי בגזים ובעצירות (יש לי יציאה אחת לארבעה ימים) האם יש מרכיבי מזון כלשהם שיכולים לעזור? כמו כן, אני מנסה לרדת במשקל ולחטב את הגוף אני שותה ליטר וחצי מים ביום, רצה 40 דקות 4 פעמים בשבוע ,אוכלת הרבה ירקות ונמנעת ממטוגנים,מתוקים וכדומה ועדיין לאחר חודש הצלחתי להוריד רק קילוגרם אחד . האם תוכלי לייעץ לי איך להוריד יותר מהר וביעילות?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לרות
רעות גרוס17/03/2009ראשית העצירות, יש 2 אפשרויות: 1. לא אוכלת מספיק סיבים תזונתיים - לכן יש לאכול כ 20-25 גר' סיבים תזונתיים. תטחני פשתן ושימי ביוגורט 2 כפות פשתן טחון, אפשר שיבולת שועל או סובין, שתי לפחות 2 ליטר מים ביום. יש הצעות להשרות כל הלילה כמה שזיפים מיובשים ובבוקר לשתות את המים, לקחת בבוקר כף שמן זית על בטן ריקה (יש אומרים כף שמן זית + לימון עם מים פושרים)...ועוד.
2. יש בעיה בתנועתיות של מערכת העיכול (בד"כ בגלל כדורים לקסטיביים - שעוזרים ביציאות), במקרה זה דיקור סיני יעיל ביותר כמו כן הייתי מציאה עם הדיקור יום יום לאכול יוגורט עם פשתן טחון או/ ו שיבולת שועל.
בעניין הירידה במשקל והאימון. אם את הולכת לשרותים 1 ל 4 ימים, יש לך במעי הגס הרבה צואה שהיא שוקלת, ולכן את לא רואה ירידה (במקרה של עצירות בדר"כ אין כל כך פתרונות לרפואה הקובנציונאלית ולכן פה הייתי הולכת לאלטרנטיבי - דיקור סיני היעיל ביותר אבל גם רפלקסולוגיה עוזר). הייתי מצרפת לאימונים שלך 3 פעמים בשבוע אימון משקולות (את יכולה לבצע אחרי האירובי), תראי שיפור בגופך.
בברכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
חג הפסח בשישי הקרוב
התזונה שלנו אבות המזון
תוספת פחמימתית(קבוצת הדגנים-פיתה) בארוחה וכללי
ריצת מרתון - תזונה בזמן הריצה?
אגוזים שעתיים אחרי חלבונים
צום יום הכיפורים ואבות המזון שיחול בעוד יומיים
עליית מסת שריר ובמקביל הפחתת אחוזי שומן בגוף
התפריט האישי שמותאם לכל אדם אישית
קלוריות בגינגר מופחת סוכר
ערוץ הבריאות
האם אורח חייכם בריא?