ירכיים..

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ירכיים..
    שירה
    25/03/2009

שלום,
    שמי שירה ואני 1.60 על 50 קילו ,אני בת 25 ומתאמנת 4 פעמים בשבוע על מכשיר סקי כ-45 דק
    בדופק 165-175 .כמו כן אני עושה ספינינג מדי פעם,התפריט שלי מורכב ברורב מחלבונים וירקות עם מעט מאוד פחמימות ,אני די רזה אך למרות הספורט והתזונה הירכיים שלי עדיין מלאות!.אני מבינה שאין אפשרות להרזות נקודתית אלא בכל הגוף אבל האם יש דרך להצר את ההקיפים שלהם?
    כמו כן מכיוון שהתרגלתי לאכול הרבה חלבונים ולא הרבה גם אם ארצה להרזות לא אצליח משוםשאין לי ממה לחתוך בתפריט היום יומי שלי

לתשובתכם אודה,
    בברכה
    שירה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    ירכיים..

הוספת תגובה

• שירה

רעות גרוס
    31/03/2009

את צודקת, את עושה פעילות אירובית ואוכלת את המינימום. יש כאלה שגנטית ריכוז השומן נמצא באיזורים מסויימים, מאוד קשה להוריד אותם, את יכולה לנסות להוסיף אימוני משקולות 2-3 בשבוע ועוד אימון אירובי ולראות אם יש שינוי

בברכה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה :)

שירה
    31/03/2009

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו