מתי לאכול אחרי אימון???

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מתי לאכול אחרי אימון???
    קובי
    08/05/2009

העם זה טוב לאכול חלבונים ישר אחרי האימון(החדר כושר מתחת לחבית שלי...)
    או שמא עדיף לחכות חצי שעה..????

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מתי לאכול אחרי אימון???

הוספת תגובה

• אכילה בין אימונים ?

דוד
    09/05/2009

שלום, אני מתאמן 4 פעמים בשבוע במתכונת של כשעה וחצי אימון כח (אנארובי) מיד לאחר מכן אימון של 40 דקות ריצה.
    ידוע לי שמומלץ מאד לאכול שילוב של פחממות וחלבונים מיד לאחר אימון אנארובי, אך כאמור מיד לאחר האימון הזה אני רץ במשך 40 דקות, ולכן נראה לי לא סביר לאכול לפני ריצה ארוכה.

שאלתי היא, האם הריצה מאריכה את טווח הזמן בו ניתן לאכול את הארוחה שלאחר האימון מבלי לאבד מיעילותה, ולכן אני יכול לחכות לאחר סיום הריצה ואז לאכול ללא חשש ?
    או שאולי כן כדאי לאכול מיד לאחר האימון האנארובי, אולי משהו קל או משקה ספורט כלשהו קל לעיכול, ורק אז לרוץ?

תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• קובי

רעות גרוס
    25/05/2009

מיד לאחר האימון פחמימה פשוטה + חלבון, לאחר שעה ארוחה גדולה יותר

בברכה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אלירן:

אלירן
    23/06/2009

אני בן 14 מתאמן ולא יודע האם בריא לאכול אחרי אימון ?
    ואם זה פוגע בגוף?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו