עזרה בבקשה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• עזרה בבקשה
    בן
    04/06/2009

שלום קוראים לי בן ואני צריך בבקשה עזרה לבעיה שיש לי ,התאמנתי עד לםני 4 חודשיים בחדר כושר נפצעתי אז הפסקתי להתאמן וטבעי ירדתי מ-87 ל80 קילו והרגשתי שאני משמין ולא מרזה לא רציתישלא יקרה לי מה שקורה לכל מי שמפסיק להתאמן בחדר כושר התחלתי לרוץ כמעט כל יום ולאכול נכון ירדתי עוד טיפה אבל אני עדיין מרגיש שמן אני מרגיש שיש לי אחוזי שומן גבוהיים אני מרגיש שאני לא מעוצב בחלק של הבטן אומרים לי שרזיתי אבל זה מתסכל אותי השומנים שמצברים לי בבטן כבר רצתי 350 ק"מ בכולל במשך חודשיים אני בכושר מעולה מה אני עושה בשביל להוריד תאחוזי שומן בבטן ומעצב אותה קצת ...מה אני צריל לאכול וכמה בדיוק לרוץ ???? תודב מראש בן

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    עזרה בבקשה

הוספת תגובה

• שלום בן

אריה קלמן
    04/06/2009

האם הפציעה עדיין קיימת ומונעת ממך לבצע פעילות אנאירובית כמו חדר כושר ?
    האם אתה מקפיד על תזונה נכונה לפני ולאחר הפעילות הגופנית ?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

בן
    05/06/2009

כן שברתי תיד אחריי תקופת הגבס המשיכו הכאבים עברתי סיטי ככל הנראה בעיה ברצועה ,אני עושה פעילות אירובית של ריצה כמעט כל יום ...למרחקים של 7-12 ק"מ ותגיד לי אתה מה חשוב לי לאכול לפני ואחריי ואילו דברים אסורים לי לא לאכול ..אני ממש ישמח שתיתן לי כיוון בעניין...?????

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו