מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- ספורט ותזונהמלי15/06/2009
היי אני בת 31 במשקל של 66 גובה 1.73 ת אני מתאמנת כבר שלושה חודשים במכון כושר 3-4 פעמים בשבוע , יום ו שנים עושה הליכה או המכשיר האלימפי , + שני שיעורי עיצוב ואירובי , ויש שבועות שמוסיפה עוד יומים הליכה , סידור האוכל שלי הוא , 2 פרי עם יוגורות 1.5 % בסביבות שעה עשר , בשתים אני אוכלת סלט עם טונה , או גבינה לבנה 2-3 פרוסות לחם קל , ובסביבות חמש אוכל ארוחה מבושלת , נמנעת הרבה מלאכול מתטקים או מטוגנים ,אחרי אימון , לפעמים אוכלת פרי או אוכלת 2 פרוסות לחם עם גבינה , אך אני דווקא מרגישה שזה לא בסדר לאכול אחרי אימון ובמיוחד שזה בלילה , ויש כאלו סופי שבוע שאני לא מקפידה אך גם לא משתוללת, עד עכשיו הצלחתי להוריד במשקל 1.5 ק"ג , אני רוצה להוריד עוד , ולא יודעת האם כדאי לוסיף פעילות הגופנית יותר ומה צריך לאכול אחרי ולפני אימון אם בכלל ??.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תזונה ופעילות גופנית
אריה קלמן18/06/2009כשעה וחצי, שעתים לפני האימון מומלצת ארוחה המכילה פחמימות וחלבונים. יש להימנע מצריכת שומן גבוהה בארוחה שלפני האימון. שומן גורם להאטת קצב ספיגת המזון ויכול לגרום להרגשת מלאות וחוסר נוחות בזמן האימון.
מומלץ לצרוך מזונות המכילים פחמימות בעלות ספיגה איטית בארוחה זו. פחמימות אלו ישמשו בזמן האימון כמקור לאנרגיה ויתרמו לאימון אפקטיבי יותר. מקור טוב לפחמימות בעלות ספיגה איטית הם הדגנים המלאים המכילים עמילן וסיבים תזונתיים.
מטרת החלבונים בארוחה זו היא להקטין את פירוק השריר בגופינו בזמן ולאחר האימון הגופני.
לא כדאי להגזים בכמות המזון בארוחה זו משום שמנה גדולה מדי יכולה לגרום להרגשת מלאות ועייפות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
חג הפסח בשישי הקרוב
התזונה שלנו אבות המזון
תוספת פחמימתית(קבוצת הדגנים-פיתה) בארוחה וכללי
ריצת מרתון - תזונה בזמן הריצה?
אגוזים שעתיים אחרי חלבונים
צום יום הכיפורים ואבות המזון שיחול בעוד יומיים
עליית מסת שריר ובמקביל הפחתת אחוזי שומן בגוף
התפריט האישי שמותאם לכל אדם אישית
קלוריות בגינגר מופחת סוכר
ערוץ הבריאות
האם את/ה טיפוס בוגדני?