ספורט ותזונה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ספורט ותזונה
    מלי
    15/06/2009

היי אני בת 31 במשקל של 66 גובה 1.73 ת אני מתאמנת כבר שלושה חודשים במכון כושר 3-4 פעמים בשבוע , יום ו שנים עושה הליכה או המכשיר האלימפי , + שני שיעורי עיצוב ואירובי , ויש שבועות שמוסיפה עוד יומים הליכה , סידור האוכל שלי הוא , 2 פרי עם יוגורות 1.5 % בסביבות שעה עשר , בשתים אני אוכלת סלט עם טונה , או גבינה לבנה 2-3 פרוסות לחם קל , ובסביבות חמש אוכל ארוחה מבושלת , נמנעת הרבה מלאכול מתטקים או מטוגנים ,אחרי אימון , לפעמים אוכלת פרי או אוכלת 2 פרוסות לחם עם גבינה , אך אני דווקא מרגישה שזה לא בסדר לאכול אחרי אימון ובמיוחד שזה בלילה , ויש כאלו סופי שבוע שאני לא מקפידה אך גם לא משתוללת, עד עכשיו הצלחתי להוריד במשקל 1.5 ק"ג , אני רוצה להוריד עוד , ולא יודעת האם כדאי לוסיף פעילות הגופנית יותר ומה צריך לאכול אחרי ולפני אימון אם בכלל ??.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    ספורט ותזונה

הוספת תגובה

• תזונה ופעילות גופנית

אריה קלמן
    18/06/2009

כשעה וחצי, שעתים לפני האימון מומלצת ארוחה המכילה פחמימות וחלבונים. יש להימנע מצריכת שומן גבוהה בארוחה שלפני האימון. שומן גורם להאטת קצב ספיגת המזון ויכול לגרום להרגשת מלאות וחוסר נוחות בזמן האימון.
    מומלץ לצרוך מזונות המכילים פחמימות בעלות ספיגה איטית בארוחה זו. פחמימות אלו ישמשו בזמן האימון כמקור לאנרגיה ויתרמו לאימון אפקטיבי יותר. מקור טוב לפחמימות בעלות ספיגה איטית הם הדגנים המלאים המכילים עמילן וסיבים תזונתיים.
    מטרת החלבונים בארוחה זו היא להקטין את פירוק השריר בגופינו בזמן ולאחר האימון הגופני.
    לא כדאי להגזים בכמות המזון בארוחה זו משום שמנה גדולה מדי יכולה לגרום להרגשת מלאות ועייפות.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו