דחוף ! , בבקשה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• דחוף ! , בבקשה
    .....
    26/06/2009

שלום !
    אני בת 14 גובהי 1.69\1.70 ומשקלי 50\51 .
    אני הולכת עכשיו לסוכנות דוגמניות ואני צריכה לחטב את גופי דחוף .
    הבעיה הגדולה שלי היא שיש לי רגליים וישבן שמנים מאוד לעומת הבטן , למשל בבגד ים החזיה מידה 38 והתחתון 40 וגם הוא די קטן עלי , ובחולצה המידה 0 ובמכנסיים 2 . הייתי שמחה מאוד מאוד אם הייתם מייעצים לי על תרגילים להורדת הישבן והרגליים .
    וגם לחיזוק שרירי הבטן כי ירדתי שישה קילו לפני שנה בערך וכניראה נשארו לי "מדלדלים" הבטן כמו בצק ואני רוצה שתיהיה חזקה ושטוחה כמו קרש , וגם כל פעם שאני אוכלת משהו הבטן מתנפחת לי האם זה קשור לשרירי הבטן הרפויים ? .
    ויש לי שאלה , למה המשקל שלי תלוי במה שאני אוכלת יום לפני ? הוא תמיד יורד ועולה [שנה שעברה עשיתי דיאטה והורדתי 6 קילו] אוליי בגלל זה ? למשל אם אני אוכלת הרבה ואז יום למחורת נשקלת אני שוקלת 51 ו.. , ואם אני אוכלת קצת אז יום אחרי אני שוקלת 50 . בבקשה תעזרו לי ! תודה רבה מראש .

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    דחוף ! , בבקשה

הוספת תגובה

• שלום

רעות גרוס
    30/06/2009

ה BMI שלך הוא 17.6, נמוך, יתכן ש % השומן שלך גבוהים כיוון שאת לא פעילה גופנית, אין לך צורך לעשות דיאטה אלא לאכול מזון בריא הכולל: ירקות, פירות דגנים מלאים, עוף, דגים, מוצרי חלב דלי שומן וכן פעילות גופנית הכוללת פעילות אירובית (הליכה, ריצה, ספינינג וכו') כ 45 דק' 4-5 פעמים בשבוע ( תפחיתי ב % שומן וכן תתחטבי) ופעילות הכוללת כפיפות בטן, את יכולה ללכת לשעורי עיצוב, תחזקי קצת את השרירים.

הבטן שלך שנראית כ"בצק" כנראה זה % שומן גבוהים ולכן תעשי פעילות אירובית ותחזקי את השרירים בכפיפות בטן.
    התנפחות הבטן, הרבה פעמים קשורה לאי סבילות של מזון מסויים, חסרים אנזימי עיכול (כמו לקטאז, אנזים המפרק את סוכר החלב, כאשר הוא במחסור יש איסבילות ללקטוז והתסמינים הם נפיחות, גזים, שלשולים ועוד), לכי לרופא לבקש בדיקות אי סבילות למזונות.
    לשאלה השלישית, אם תשימי את כל המזון שאת אוכלת ביום מסויים על משקל - הוא ישקול מס' קילוגרמים, ולכן כל עוד את נשקלת לפני שאת הולכת לשירותים את רואה משקל מסויים, לאחר התרוקנות, משקלך ירד, זה לא אומר שהשמנת (עלית ב % שומן) אלא יש לך כמות מסויימת של מזון במערכת העיכול לפני שהתרוקנת.
    מקווה שעניתי על כל שאלותיך והבנת
    בברכה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו