מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- הפסקה קצרה ותזונהעידן03/08/2009
שלום, אני בת 18 , 1.64 ו-48 קילוגרמי, שמתעמלת באופן יומיומי בחדר כושר, שיעורי פילאטיס מכשירים ומזרן, מרימה משקולות קטנות ועושה הרבה אירובי, ספינינג, וריצות. אני מאוד פעילה גם ביום יום. לפני חודש עשיתי ניתוח שהכריח אותי לקחת הפסקה של חודשיים שלמים (!) משגרת הספורט שלי. לא רק שאינני יכולה לבקר בחדר כושר, אני גם לא יכולה לזוז יותר מדי באופן כללי ואני לא פעילה בכלל לצערי.
לקחתי בחשבון את פירוק השריר אך ברצוני למנוע עלייה במשק ואף לרדת מעט באחוזי השומן, האם כדאי לי להיצמד למכסה קלורית מסוימת (עם שמירה על כמות חלבונים טובה), ואם כן מהי?
רק רוצה לציין שאני אוכלת מאוד מאוד בריא ופוחדת שהתקופה הזאת תהרוס לי עבודה קשה של חודשים ואפילו שנים..
אשמח למענה, תודה רבה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עידן
רעות גרוס04/08/2009כיוון שאת לא מוציאה אנרגיה עכשיו, וכיוון שאני לא רואה אותך ולא יודעת את ה BMR שלך (המטבוליזם הבסיסי ליום) תצרכי לאכול פחות ממה שאכלת עד עכשיו, כמות החלבון צריכה להיות בסביבות 1.2 גר' /לק"ג גוף = 57 גר' חלבון ליום, אם את אוכלת בריא ומורידה בכמות האוכל (שגם אותו אני לא יודעת), מפזרת את החלבון לאורך הארוחות ביום, אולי יהיה פירוק מינימלי של שריר אך הוא יעלה מהר חזרה למה שהיית.
בברכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
חג הפסח בשישי הקרוב
התזונה שלנו אבות המזון
תוספת פחמימתית(קבוצת הדגנים-פיתה) בארוחה וכללי
ריצת מרתון - תזונה בזמן הריצה?
אגוזים שעתיים אחרי חלבונים
צום יום הכיפורים ואבות המזון שיחול בעוד יומיים
עליית מסת שריר ובמקביל הפחתת אחוזי שומן בגוף
התפריט האישי שמותאם לכל אדם אישית
קלוריות בגינגר מופחת סוכר
ערוץ הבריאות
האם אתם טיפוסים רגישים?