הפסקה קצרה ותזונה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הפסקה קצרה ותזונה
    עידן
    03/08/2009

שלום, אני בת 18 , 1.64 ו-48 קילוגרמי, שמתעמלת באופן יומיומי בחדר כושר, שיעורי פילאטיס מכשירים ומזרן, מרימה משקולות קטנות ועושה הרבה אירובי, ספינינג, וריצות. אני מאוד פעילה גם ביום יום. לפני חודש עשיתי ניתוח שהכריח אותי לקחת הפסקה של חודשיים שלמים (!) משגרת הספורט שלי. לא רק שאינני יכולה לבקר בחדר כושר, אני גם לא יכולה לזוז יותר מדי באופן כללי ואני לא פעילה בכלל לצערי.

לקחתי בחשבון את פירוק השריר אך ברצוני למנוע עלייה במשק ואף לרדת מעט באחוזי השומן, האם כדאי לי להיצמד למכסה קלורית מסוימת (עם שמירה על כמות חלבונים טובה), ואם כן מהי?
    רק רוצה לציין שאני אוכלת מאוד מאוד בריא ופוחדת שהתקופה הזאת תהרוס לי עבודה קשה של חודשים ואפילו שנים..
    אשמח למענה, תודה רבה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    הפסקה קצרה ותזונה

הוספת תגובה

• עידן

רעות גרוס
    04/08/2009

כיוון שאת לא מוציאה אנרגיה עכשיו, וכיוון שאני לא רואה אותך ולא יודעת את ה BMR שלך (המטבוליזם הבסיסי ליום) תצרכי לאכול פחות ממה שאכלת עד עכשיו, כמות החלבון צריכה להיות בסביבות 1.2 גר' /לק"ג גוף = 57 גר' חלבון ליום, אם את אוכלת בריא ומורידה בכמות האוכל (שגם אותו אני לא יודעת), מפזרת את החלבון לאורך הארוחות ביום, אולי יהיה פירוק מינימלי של שריר אך הוא יעלה מהר חזרה למה שהיית.

בברכה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו